Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
23 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Siris Craft Brewery γιορτάζει 10 χρόνια ιστορίας και παρουσιάζει μια νέα  συλλεκτική φιάλη

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ Siris Craft Brewery γιορτάζει 10 χρόνια ιστορίας και παρουσιάζει μια νέα  συλλεκτική φιάλη
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα 10 χρόνια πορείας και ιστορίας της στον ελληνικό ζύθο γιορτάζει φέτος η Siris Craft Brewery, η ζυθοποιία από τις Σέρρες. Η Siris ιδρύθηκε το 2014 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με μεράκι, έμπνευση και αγάπη για τις ξεχωριστές γεύσεις με στόχο να δημιουργήσουν μια αυθεντική, ελληνική craft μπύρα.

Αρχική έμπνευση πίσω από τη Siris ήταν φυσικά η αγάπη των ζυθοποιών της για την τέχνη της ζυθοποίησης.  Με το πάθος τους έδωσαν ώθηση στην εξέλιξη της κατηγορίας πέρα από την κλασσική lager. Η Siris υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και ανάδειξη της ελληνικής craft ζυθοποιίας εμπλουτίζοντας τον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη με αρώματα και γεύσεις από τον Βορρά. 

Μέσα στη 10ετή πορεία της, η ομάδα της Siris μεγάλωσε, επέκτεινε τις δραστηριότητες της και κατάφερε να διακριθεί με Διεθνή βραβεία, πολλές συνταγές κερδίζοντας όλο και περισσότερο την προτίμηση των καταναλωτών. Σήμερα, οι δύο μάρκες της Siris Craft Brewery, η Voreia και η Happy Brewers, πέρα από επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, εξάγονται και σερβίρονται σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Για να γιορτάσει αυτή τη μοναδική επέτειο η Siris Craft Brewery δημιούργησε ένα συλλεκτικό μπουκάλι 750ml για τη VOREIA Wit, μία δημοφιλής συνταγή που βασίζεται στην βελγική παράδοση της χρήσης σίτου και των έντονων αρωμάτων. 

«Ένα ταξίδι με αφετηρία ένα μπουκάλι. Το περιεχόμενο είναι κάθε φορά διαφορετικό, συναρπαστικό, αναπάντεχο. Δέκα χρόνια ένας δρόμος, δέκα χρόνια ένα ταξίδι και όσο αυτό το μπουκάλι ανοίγει νέους κόσμους στα χέρια μας πάντα κάτι νέο θα έχουμε να ανακαλύψουμε. Και έτσι το ταξίδι συνεχίζεται!»: έτσι υπογράφει το δημιουργικό μανιφέστο της η ομάδα της Siris και δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί με το ίδιο μεράκι και την ίδια δημιουργική φαντασία και για τα επόμενα δέκα χρόνια!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο

Νοθευμένο το 80% του μελιού – Μελισσοκομικά site διαφημίζουν φρουκτόζη που δεν ανιχνεύεται στους ελέγχους!

Η νοθεία μελιού έχει γίνει επιστήμη! Κώδωνας κινδύνου από τους Ευρωπαίους μελισσοκόμους.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο