Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
14.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα ηγεσία στο Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος

ΑρχικήΝέαΝέα ηγεσία στο Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος
spot_img

cibum team

Νέα Πρόεδρος εξελέγη η κα. Αγγελική Οικονόμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με μεγάλη εμπειρία σε ανώτατες Στελεχιακές Θέσεις, σε μεγάλες Εταιρείες (ΔΕΛΤΑ Α.Ε., VIVARTIA Α.Ε., CHIPITA A.E.), κυρίως στους τομείς Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών, καθώς και του HR. H κα Οικονόμου είναι παράλληλα Μέλος του ΣΕΒ, της ΕΑΣΕ και άλλων επαγγελματικών φορέων και σωματείων.

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου, στην οποία συμμετείχαν παλιά, αλλά και νέα Μέλη, εκπροσωπώντας επιχειρήσεις μικρομεσαίων και μεγάλων αλλαντοβιομηχανιών και βιομηχανιών επεξεργασίας κάθε κατηγορίας κρέατος, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι μέχρι σήμερα δράσεις του Συνδέσμου για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, ενώ συζητήθηκαν τα προβλήματα, καθώς και οι προοπτικές του προϊόντος και του τομέα για τα προσεχή έτη.

Το Προεδρείο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πλαισιώνουν ως Α’ Αντιπρόεδρος ο κ. Στέλιος Σκαρίμπας, Β’ Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Γερανίδης , Γενική Γραμματέας η κα Δέσποινα Μπακιρλή και Ταμίας ο κ. Ευάγγελος Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο