Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Αγγελάκης στο γαστρονομικό φεστιβάλ Στερεάς Ελλάδας

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ Αγγελάκης στο γαστρονομικό φεστιβάλ Στερεάς Ελλάδας
spot_img

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης πρωταγωνιστές στο φεστιβάλ “Πάρε μία γεύση” στην παραλία της Χαλκίδας.

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης πρωταγωνίστησαν στο μαγειρικό-γαστρονομικό φεστιβάλ που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου, στην παραλία της Χαλκίδας, με τίτλο «Πάρε μια γεύση».

Το φεστιβάλ περιλάμβανε έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων από τη Στερεά Ελλάδα, γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς, δράσεις γευσιγνωσίας, οινογνωσίας και μανιταρογνωσίας και φυσικά συνταγές με αυθεντικές ελληνικές, ευβοϊκές γεύσεις.

Οι σεφ Ιάκωβος Απέργης και Σπύρος Ασημάκης ετοίμασαν λαχταριστές και δημιουργικές συνταγές με προϊόντα Αγγελάκης, όπως κεφτεδάκια με σάλτσα σύκου και καραμελωμένο φιλέτο μπούτι Ελαιοπουλάκι με μέλι, μπύρα και μυρωδικά, κλέβοντας τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Αγγελάκης είναι μία από πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες πτηνοτροφικών προϊόντων στη χώρα μας και μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον Νομό Ευβοίας, απασχολώντας συνολικά πάνω από 200 εργαζόμενους. Η εταιρεία Αγγελάκης, για περισσότερα από 60 χρόνια, στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά τον τόπο της και είναι πάντα παρούσα σε εκδηλώσεις που προωθούν και αναδεικνύουν τις παραδόσεις, τις γεύσεις και τα προϊόντα της Εύβοιας, ταξιδεύοντάς τα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο