Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξεφλουδίστε το σκόρδο σε 20 δευτερόλεπτα χωρίς μαχαίρι και χωρίς να μυρίσουν τα χέρια σας!

ΑρχικήΟικιακάΞεφλουδίστε το σκόρδο σε 20 δευτερόλεπτα χωρίς μαχαίρι και χωρίς να μυρίσουν τα χέρια σας!
spot_img

“Να κάτι που θα ήθελα να ξέρω πριν κλείσω τα 30 μου…”

Αν η συνταγή σας έχει στα συστατικά σκόρδο, σίγουρα η πρόκληση και το πιο άβολο κομμάτι της είναι το ξεφλούδισμά του βολβού χωρίς να κόψετε το μισό της σκελίδας μαζί με τα φλούδια και χωρίς να μην μείνει η έντονη μυρωδιά του στα χέρια σας για πολλές ώρες.

Κι όμως υπάρχει ένα κόλπο ξεφλουδίσματος τους σκόρδου χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε μαχαίρι. Βάλτε απλά την σκελίδα ή τις σκελίδες που χρειάζεστε μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα! Η φλούδα θα σκάσει και το εσωτερικό θα αποκαλυφθεί καθαρό και έτοιμο να το προσθέσετε στο φαγητό σας!

Το τέχνασμα κοινοποιήθηκε από τον Tik Toker Sidney Raz, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει το τεστ στον δημοφιλή λογαριασμό του, ξεκινώντας ως εξής: “Να κάτι που θα ήθελα να ξέρω πριν κλείσω τα 30 μου…”

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι πρώτες εικόνες από την τελετή απονομής των βραβείων FEA – Φωτο

Πλήθος κόσμου αυτή την ώρα στην τελετή απονομής των βραβείων FoodExperts’ Awards του Cibum.

Αντίστροφη μέτρηση για τα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Όλα είναι έτοιμα για την τελετή απονομής που θα γίνει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 στo πλαίσιο της Food & Drinks by Detrop της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο