Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκδηλώσεις του ΥΠΑΑΤ για την ημέρα βιολογικής παραγωγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΑρχικήΝέαΕκδηλώσεις του ΥΠΑΑΤ για την ημέρα βιολογικής παραγωγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
spot_img

Η 23η Σεπτεμβρίου έχει επιλεγεί ως ημέρα σύμβολο ισορροπίας μεταξύ γεωργίας και περιβάλλοντος, λόγω της φθινοπωρινής ισημερίας.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της ημέρας βιολογικής παραγωγής, η οποία έχει καθοριστεί από την Ε.Ε. ως η 23η Σεπτεμβρίου, οργανώνει εκδήλωση στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9.00  έως 15.00.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τη σημασία της παραγωγής και κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων, διανομή τσαντών με προωθητικό υλικό και δείγματα βιολογικών προϊόντων, έκθεση βιολογικών προϊόντων και διανομή έτοιμων βιολογικών γευμάτων μέσω υπηρεσίας catering.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον αυτοδιαχειριζόμενο φορέα των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων Αθήνας, που αποτελεί θεσμοθετημένη αγορά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στις 25 Σεπτεμβρίου και από τις 9.00 έως 15.00  ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα  πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον αυτοδιαχειριζόμενο φορέα των αγορών παραγωγών βιολογικών προϊόντων Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο