Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2024
10.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαμορφώνοντας το Μέλλον των Τροφίμων: Καλλιέργειες που συμβάλλουν σε βιώσιμα συστήματα αγροδιατροφής

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΔιαμορφώνοντας το Μέλλον των Τροφίμων: Καλλιέργειες που συμβάλλουν σε βιώσιμα συστήματα αγροδιατροφής
spot_img

Ειδικοί της γεωργίας, της επισιτιστικής ασφάλειας και της περιβαλλοντικής υγείας για να συζητήσουν μια παγκόσμια ατζέντα για καλλιέργειες που υποστηρίζουν την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου, το Crops that Nourish Conventing θα συγκεντρώσει ειδικούς της γεωργίας, της επισιτιστικής ασφάλειας και της περιβαλλοντικής υγείας για να συζητήσουν μια παγκόσμια ατζέντα για καλλιέργειες που υποστηρίζουν την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη. Πραγματοποιείται στο Johns Hopkins Bloomberg Center στην Ουάσιγκτον, DC, και η εκδήλωση διοργανώνεται από το CIMMYT, το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το CGIAR, το Institute for Planetary Health και το Food Tank.

Οι παρευρισκόμενοι θα ακούσουν για λύσεις στη «διασταύρωση» της γεωργίας, της διατροφής και της βιωσιμότητας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα συστήματα αγροδιατροφής.

Οι συζητήσεις σε πάνελ και οι κεντρικές παρατηρήσεις θα ασχοληθούν με καλλιέργειες που συμβάλλουν σε βιώσιμα συστήματα αγροδιατροφής, βελτιώσεις στις καλλιέργειες και τα εδάφη που μπορούν να δημιουργήσουν ανθεκτικότητα για τους αγρότες και πώς θα είναι το μέλλον των συστημάτων τροφίμων και γεωργίας.

Οι επιμέρους συνεδρίες θα ενθαρρύνουν πιο εις βάθος συζητήσεις σχετικά με την ανάπτυξη καλλιεργειών που προάγουν την υγεία του εδάφους, ευκαιρίες για συμμετοχή κοινοτήτων σε περιθωριακά περιβάλλοντα και αλλαγές σε αλυσίδες αξίας που μπορούν να ενισχύσουν τη διατροφή και να βελτιώσουν την πρόσβαση στην αγορά.

Μέσω αυτών των συνομιλιών, οι διοργανωτές στοχεύουν να προωθήσουν τη συνεργασία και τελικά να μετατρέψουν την έρευνα σε δράση.

Το πρωινό πρόγραμμα στις 10 Οκτωβρίου, που ξεκινά στις 9:00 π.μ. ET, θα μεταδοθεί στο κανάλι του Food Tank στο YouTube. Για να συντονιστείτε ζωντανά, κάντε κλικ ΕΔΩ .

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

210 ανακλήσεις σαμπουάν, αφρόλουτρων και καλλυντικών τον Δεκέμβριο – Περιέχουν επικίνδυνα χημικά

Δείτε τη λίστα με τα καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής που περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Προσοχή: Πωλείται στην Ελλάδα επικίνδυνο τσάι με καρκινογόνα μηχανέλαια (φωτο)

Πράσινο τσάι με αρωματικούς υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων, πωλείται στην Ελλάδα και σε άλλες 17 χώρες.

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο