Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Nestle σταμάτησε την παραγωγή των Smarties Buttons 

ΑρχικήΝέαΗ Nestle σταμάτησε την παραγωγή των Smarties Buttons 
spot_img

Οι κινήσεις της Nestle παράδειγμα για όλη τη βιομηχανία τροφίμων, ότι η αλλαγές και η εξέλιξη, είναι μονόδρομος.

O κολοσσός τροφίμων και ποτών Nestle παγκόσμια γνωστή για δημοφιλή προϊόντα όπως KitKat, Smarties, Nesquik και Nescafe ανακοίνωσε ότι διακόπτει την παραγωγή των Smarties Buttons. Και αυτή δεν είναι ο μοναδική κατάργηση γνωστών προϊόντων της πολυεθνικής καθώς πρόσφατα καταργήθηκαν οι μπάρες σοκολάτας Yorkie Orange, όπως και τα μπισκότα Breakaway, ενώ τον Αύγουστο είχε ανακοινώσει και την αφαίρεση από το χαρτοφυλάκιό της του Rowntreew Randoms Squidgy Swirls. Επίσης πέρυσι τον Νοέμβριο, η Nestlé αποκάλυψε ότι διακόπτει την παραγωγή των Caramac και Animal Bars  μετά από περισσότερες από έξι δεκαετίες, προς μεγάλη απογοήτευση των οπαδών της.

Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων οι  κινήσεις της Nestle είναι μια υπενθύμιση του συνεχώς εξελισσόμενου τοπίου της αγοράς και της ανάγκης για καινοτομία ακόμα και τα επιταχυμένα προϊόντα. Καθώς η Nestle επικεντρώνει εκ νέου τις προσπάθειές της σε πιο επιτυχημένες μάρκες και καινοτόμες προσφορές, αποτελεί παράδειγμα της ανάγκης των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν για να παραμείνουν στο χώρο. Η νοσταλγία και η πίστη, (για προϊόντα που υπάρχουν χρόνια στην αγορά) αν και ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεση με τους πελάτες, από μόνη της, όπως δείχνουν οι φθίνουσες πωλήσεις δεν αρκεί για να διατηρήσει ένα προϊόν στη σημερινή αγορά που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. Η κατάργηση δημοφιλών προϊόντων από τον κολοσσό τροφίμων τονίζει επίσης τη σημασία της συνεχούς παρακολούθησης των τάσεων της αγοράς και των προτιμήσεων των καταναλωτών. 

Σύμφωνα με τη Sun, μετά τις ερωτήσεις πολλών θαυμμαστών της σοκολατένιας λιχουδιάς που  δεν μπορούσαν να τα βρούν στη λιανική, η Nestle αποκάλυψε γιατί η σοκολάτα Smarties δεν ήταν διαθέσιμη στα καταστήματα, επιβεβαιώνοντας ότι έχει διακοπεί. Μιλώντας στη The Sun, είπε: «Αποχαιρετούμε τα Smarties Buttons που γνωρίζουμε ότι ήταν ένα αγαπημένο προϊόν και εκτιμούμε την υποστήριξη που έλαβε. Ωστόσο, πήραμε την απόφαση να το διακόψουμε καθώς επικεντρωνόμαστε στα κύρια προϊόντα Smarties».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food crime: Τι έδειξε νέα έκθεση για τους τύπους εγκλήματος στα τρόφιμα

Στρατηγική αξιολόγηση του εγκλήματος κατά των τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο