Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
21.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο εστιατόριο McDonald’s στην πλατεία Νέας Σμύρνης – Το 33ο της αλυσίδας Fast food

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΝέο εστιατόριο McDonald’s στην πλατεία Νέας Σμύρνης - Το 33ο της αλυσίδας Fast food
spot_img

60 εργαζόμενους απασχολεί το νέο McDonald’s που άνοιξε στη νέα Σμύρνη σύμφωνα με ανακοίνωση της Premier Capital Ελλάς.

Το 33ο εστιατόριο McDonald’s άνοιξε η Premier Capital Ελλάς παραμένοντας πιστή στον στόχο της για 50 εστιατόρια στην Ελλάδα μέχρι το 2028. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο εστιατόριο, μια επένδυση 1,34 εκατ. ευρώ, άνοιξε στην πλατεία Νέας Σμύρνης, επί της οδού 25ης Μαρτίου 11 και απασχολεί 60 εργαζόμενους.

Η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προστέθηκε ένα ακόμα εστιατόριο στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο των McDonald’s στην ελληνική αγορά. Το McDonald’s Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά της πλατείας και θα συμβάλλει στο να φέρουμε το brand πιο κοντά σε περισσότερους καταναλωτές. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο επενδυτικό μας πρόγραμμα και εστιάζουμε στη δημιουργία νέων εστιατορίων και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, ώστε να δίνουμε στους επισκέπτες μας συνεχώς μεγαλύτερη αξία και να τους προσφέρουμε ποιότητα και ευκολία».

Το εστιατόριο McDonald’s στη Νέα Σμύρνη ενσωματώνει όλες τις ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη. Λειτουργούν πέντε διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης για μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), προσφέροντας στους επισκέπτες μεγαλύτερη ευκολία και μια άνετη εμπειρία εστιατορίου. Οι επισκέπτες δίνουν την παραγγελία τους μέσω των kiosks ή μέσω του Mobile Order & Pay από το McDonald’s App, βάζουν τον αριθμό του τραπεζιού τους και το γεύμα τους σερβίρεται απευθείας στο τραπέζι.

Επιπλέον, στο εστιατόριο είναι διαθέσιμη η υπηρεσία MOP (Mobile Order & Pay), μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους από την εφαρμογή McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

Το McDonald’s Νέας Σμύρνης λειτουργεί 24 ώρες/ημέρα και προσφέρει επίσης την υπηρεσία McDelivery, επεκτείνοντας την εμπειρία McDonald’s σε περισσότερους πελάτες, στην τοποθεσία που τους εξυπηρετεί.

Σημειώνεται ότι από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 44,7 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων, καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σαλμονέλα σε λαχανικά: Μπορεί να συμβεί μόλυνση πριν από τη συγκομιδή; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Ο Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης*, Βιολόγος και Μικροβιολόγος τροφίμων, αναλύει την προ-συλλεκτική μόλυνση των λαχανικών με το βακτήριο της σαλμονέλας.

Ευρωπαϊκός συναγερμός για κατεψυγμένο σπανάκι με καρκινογόνα ουσία – Εισάγεται και στην Ελλάδα

14 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ενημερώθηκαν για κατεψυγμένο σπανάκι που περιέχει καρκινογόνο κάδμιο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο