Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κατακραυγή για τον Τραμπ – Παραβίασε κάθε υγειονομικό κανόνα στην “εργασία” του στα McDonald’s!

ΑρχικήΝέαΚατακραυγή για τον Τραμπ - Παραβίασε κάθε υγειονομικό κανόνα στην "εργασία" του στα McDonald's!
spot_img

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, το εστιατόριο που επισκέφτηκε ο Τραμπ απέτυχε στην πιο πρόσφατη υγειονομική επιθεώρηση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε την Κυριακή ένα κατάστημα McDonald’s όπου εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τραμπ, το εστιατόριο παρέμεινε κλειστό για το κοινό. Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος λειτουργούσε το σταθμό τηγανίσματος και προσέφερε φαγητό προς πώληση στους πελάτες στη λωρίδα drive-thru στο Feasterville-Trevose, μια κρίσιμη περιοχή για την αλλαγή ψήφου στη μάχη της Πενσιλβάνια.

Ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι μικροβιοφοβικός και μεγάλος λάτρης του φαγητού των McDonald’s, φόρεσε ποδιά πάνω από το πουκάμισό του, αλλά παρέλειψε τα γάντια και το δίχτυ μαλλιών, λέγοντας ότι τα χέρια του ήταν «ωραία και καθαρά». Σύμφωνα όμως με το Meidas Touch, παρέλειψε το πλύσιμο των χεριών και πήγε κατευθείαν στη δουλειά.

Επιπλέον, η πιο πρόσφατη επιθεώρηση του εστιατορίου ήταν ανεπιτυχής λόγω της αποτυχίας του προσωπικού του να πλύνει τα χέρια του.

Μετά από επιθεώρηση στις 27 Μαρτίου, το τμήμα υγείας της κομητείας Μπακς κατέγραψε παραβάσεις του υγειονομικού κώδικα, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας των μελών του προσωπικού να διατηρούν τα χέρια τους «καθαρά και σωστά πλυμένα».

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι εθεάθησαν χωρίς να καθαρίζουν τα χέρια τους πριν φορέσουν γάντια και μετά την εκτέλεση διαφόρων εργασιών που θα μπορούσαν να τα μολύνουν.

«Οι εργαζόμενοι στα τρόφιμα δεν πλένουν τα χέρια τους όπως απαιτείται πριν φορέσουν γάντια, αφού χειριστούν λερωμένα επιτραπέζια σκεύη, αφού χειριστούν ωμό κρέας, πριν χειριστούν καθαρά επιτραπέζια σκεύη, εξοπλισμό, σκεύη», ανέφερε ο επιθεωρητής της κομητείας στην έκθεση.

Ο επιθεωρητής ανέφερε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι του προσωπικού «δεν φορούσαν προστατευτικό μαλλιών όπως απαιτείται, η οποία περιλαμβάνει τη διοίκηση που βοηθά στη συσκευασία και την προετοιμασία των τροφίμων».

Σύμφωνα με την έκθεση, οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν προστατευτικά μαλλιών, όπως σκουφάκια, δίχτυα ή καλύμματα μαλλιών, τα οποία είναι κατασκευασμένα για να αποτρέπουν την επαφή των μαλλιών με εκτεθειμένα τρόφιμα.

Το εστιατόριο επικρίθηκε επίσης επειδή δεν διατηρούσε ορισμένα από τα φαγητά του στην κατάλληλη θερμοκρασία. Υπήρχε ένας καταψύκτης με «έντονη συσσώρευση πάγου και πάγου» που απαιτούσε συντήρηση και επισκευή.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατηγόρησαν τον Τραμπ επειδή δεν φόρεσε γάντια ή οποιαδήποτε κάλυψη μαλλιών. Χαρακτήρισαν επίσης την επίσκεψή του στα McDonald’s ως κόλπο, καθώς το εστιατόριο ήταν κλειστό.

«Άνθρωποι έχασαν μισθούς για έναν τύπο που δεν πιστεύει στην καταβολή υπερωριών στα ωρομίσθια. Δεν φορούσε γάντια όταν χειριζόταν τρόφιμα. Αυτό είναι ηλίθιο», έγραψε ένας χρήστης του Χ.

«Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του Τραμπ που «δουλεύει» στα McDonald’s θέλω να ουρλιάξω. Πολλαπλές παραβιάσεις της ασφάλειας των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης δίχτυ μαλλιών και της έλλειψης γαντιών. Αηδία», έγραψε ένας άλλος.

«Ο Τραμπ χρησιμοποιεί τα γυμνά του χέρια για να χειρίζεται τρόφιμα, χωρίς γάντια. Παραβίαση του κώδικα υγιεινής και ασφάλειας», συμπλήρωσε ένας τρίτος χρήστης.

Ο δημοσιογράφος Seth Abramson δήλωσε: «Τα McDonald’s ήταν κλειστά, οι πελάτες ήταν ψεύτικοι, ο Trump δεν έκανε τίποτα».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χαρτοπετσέτες και χαρτί κουζίνας: Τα 6 γεγονότα που δεν γνωρίζετε

Ίσως τα πιο εύχρηστα εργαλεία σε ένα νοικοκυριό είναι το χαρτί κουζίνας και οι χαρτοπετσέτες, αλλά υπάρχουν μερικά γεγονότα που ίσως δεν γνωρίζετε.

Προϊόντα δημητριακών τίγκα στις τοξίνες μούχλας – Έρευνα

Οι τοξίνες της μούχλας μπορούν να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Έκθεση-ορόσημο προτείνει αύξηση στην τιμή του νερού – Σε κίνδυνο η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων λόγω της κρίσης νερού

Καταστροφές στις οικονομίες και την ανθρωπότητα παγκοσμίως λόγω της ανισορροπίας στον κύκλο νερού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο