Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

6 νέα βραβεία για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ στα Global Cheese Awards & Great Taste Awards 2024

ΑρχικήΝέαΔελτία Τύπου6 νέα βραβεία για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ στα Global Cheese Awards & Great Taste Awards 2024
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΗΠΕΙΡΟΣ έλαβε μέρος και διακρίθηκε με συνολικά έξι βραβεία για τέσσερα από τα προϊόντα της στους κορυφαίους, παγκόσμιους διαγωνισμούς Great Taste Awards 2024 και Global Cheese Awards 2024.

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η 4η χρονιά που η εταιρεία βραβεύεται στα Great Taste Awards – ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα προγράμματα αξιολόγησης και πιστοποίησης τροφίμων και ποτών στον κόσμο, με ιστορία από το 1994. Εξειδικευμένοι γευσιγνώστες, μεταξύ των οποίων κριτικοί τροφίμων, διακεκριμένοι σεφ, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και δημοσιογράφοι γαστρονομίας, δοκίμασαν με τυφλή γευσιγνωσία τρία από τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ και απένειμαν 3 αστέρια στην ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ για την ισορροπημένη γεύση της, 2 αστέρια στο ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο, που ξεχωρίζειγια την υφή και το διακριτικό άρωμά του, και 1 αστέρι στην ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ για την κλασική γεύση της.

Επιπλέον, η ΗΠΕΙΡΟΣ συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στα Global Cheese Awards 2024, που πραγματοποιούνται εδώ και 160 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατά τη διάρκεια της παλαιότερης και μεγαλύτερης έκθεσης Γεωργίας και Τυριών στην περιοχή Frome. Η ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες παραγωγούς από όλο τον κόσμο και κατέκτησε από ένα χρυσό βραβείο για τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή,και ένα ασημένιο βραβείο για την ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ.

Με σεβασμό στην παράδοση και τις αρχές της τυροκομίας του τόπου της, η ΗΠΕΙΡΟΣ συνεχίζει να πρωτοπορεί και να διακρίνεται στο εξωτερικό για την παραγωγή προϊόντων που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία με την αυθεντική γεύση, και ανταποκρίνονται πλήρως στις διεθνείς διατροφικές τάσεις και συνήθειες.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο