Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κόψτε τα κρεμμύδια εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που έχουμε όλοι στο συρτάρι της κουζίνας

ΑρχικήΟικιακάΚόψτε τα κρεμμύδια εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που έχουμε όλοι στο συρτάρι της κουζίνας
spot_img

Και δεν είναι το μαχαίρι!

Νοστιμεύει το φαγητό αλλά το κόψιμό του είναι πάντα μπελάς… Το κρεμμύδι δεν φέρνει μόνο δάκρυα στα μάτια αλλά έχει και μια δυσκολία στο κόψιμο… Ωστόσο, ένα «ιδιοφυές» κολπάκι που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο φαίνεται να κάνει το κόψιμο κρεμμυδιών πιο εύκολο από ποτέ!

Διαβάστε ακόμη: Πότε λήγουν τα κραγιόν;

Το μαγικό εργαλείο που θα κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας και δεν είναι το μαχαίρι! Είναι ο αποφλοιωτής λαχανικών που δεν βοηθά μόνο να αφαιρέσουμε το δέρμα από τα καρότα αλλά τεμαχίζει και τα κρεμμύδια στο πι και φι και μάλιστα ομοιόμορφα!

Διαβάστε ακόμη: Ανάκληση ψωμιού λόγω μη επισημασμένου αλλεργιογόνου

Το κόλπο κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του Instagram @allthingsexplained_ ακολουθούμενο από το σχόλιο: “Ένα κόλπο που μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά πολλοί άνθρωποι αγνοούν. Αρκεί να πάτε τη λαβίδα πέρα δώθε κάθετα στον βολβό!”

Απ’ ό,τι φάνηκε πάντως από τις αντιδράσεις (η δημοσίευση έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 330.000 likes μέχρι στιγμής), πολλοί ήταν εκείνοι που δε γνώριζαν το κόλπο.

Τελικά κάποια πράγματα δε θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο!

Διαβάστε ακόμη: Επικίνδυνο τσάι αποσύρθηκε από τα ράφια λόγω χαμηλού PH – Οι κίνδυνοι για την υγεία

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Στέβια: “Πόρτα” από τη EFSA στην αύξηση της χρήσης και της αποδεκτής ημερήσιας πρόσληψης

Η Επιστημονική γνώμη της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας τροφίμων για την αύξηση χρήσης και πρόσληψης του γλυκαντικού στέβια.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Ενδοφλέβια θεραπεία βιταμινών: Μήπως πρόκειται για παγκόσμια απάτη;

Αλήθειες και ψέματα για την τάση ευεξίας των τελευταίων χρόνων, την ενδοφλέβια βιταμινοθεραπεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο