Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δέκα ζωντανές κατσαρίδες σε κουζίνα εστιατορίου κατά τη διάρκεια επιθεώρησης

ΑρχικήΝέαΔέκα ζωντανές κατσαρίδες σε κουζίνα εστιατορίου κατά τη διάρκεια επιθεώρησης
spot_img

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιθεωρητές!

Δέκα ζωντανές κατσαρίδες εντοπίστηκαν στην κουζίνα ενός εστιατορίου στο Σπρίνγκφιλντ την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αναφορές επιθεώρησης τροφίμων από το Υπουργείο Υγείας της Κομητείας Σπρίνγκφιλντ-Γκριν.

- Advertisement -

Οι οκτώ βρίσκονταν σε ένα ράφι κοντά στο τραπέζι προετοιμασίας, μία στην κάτω πλευρά ενός τραπεζιού κοντά στο πλυντήριο πιάτων και μία στον τοίχο πάνω από το ίδιο τραπέζι, σύμφωνα με την έκθεση επιθεώρησης της 13ης Νοεμβρίου για το εστιατόριο Zayka Indian Cuisine. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την επιθεώρηση ειδοποιήθηκε υπηρεσία καταπολέμησης παρασίτων ενώ το εστιατόριο θα πρέπει να επιθεωρηθεί εκ νέου.

Τα ζητήματα που διαπιστώνονται κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων εμπίπτουν είτε σε παραβάσεις προτεραιότητας είτε σε μη προτεραιότητας. Οι παραβιάσεις προτεραιότητας επηρεάζουν την ασφάλεια των τροφίμων, όπως η διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ ωμών και έτοιμων προς κατανάλωση τροφίμων, ακατάλληλη θερμοκρασία των τροφίμων και κακή προσωπική υγιεινή και υγεία των εργαζομένων. Πολλαπλές παραβιάσεις προτεραιότητας μπορεί να οδηγήσουν στο κλείσιμο μιας επιχείρησης. Οι μη κατά προτεραιότητα παραβιάσεις από μόνες τους δεν επηρεάζουν άμεσα την ασφάλεια των τροφίμων, όπως τα βρώμικα δάπεδα, οι κολλώδεις επιφάνειες ή οι εξωτερικοί κάδοι απορριμμάτων.

Οι επιθεωρήσεις τροφίμων πραγματοποιούνται μία έως τρεις φορές το χρόνο, ανάλογα με το είδος του φαγητού που σερβίρεται, τον αριθμό των πελατών, τη δυσκολία προετοιμασίας του φαγητού και πιθανές προηγούμενες παραβάσεις.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι λάθος θερμοκρασίες ψυγείου στα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά αλλάζουν τα δεδομένα στις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων

Σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν τα ψυγεία των νοικοκυριών στην Ευρώπη - "Πρόσω Ολοταχώς" για τους παραγωγούς να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες λήξης

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα