Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

DEAR GREECE

spot_img
Στην DEARGREECE εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου Ευρωπαικών προδιαγραφών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τα οποία και αναβαθμίζουμε συνεχώς. Τα προϊόντα που παραδίδουμε χαρακτηρίζονται από άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και από τα υψηλά γευστικά κριτήρια που έχουμε θέσει.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί τη βάση της μεσογειακής διατροφής. Για αυτό και εμείς επιλέξαμε ως βασικό συστατικό των προϊόντων μας το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, δηλαδή τον φυσικό χυμό της ελιάς, που περιέχει όχι μόνο το ελαϊκό οξύ (κύριο συστατικό του ελαιόλαδου) αλλά και μια μεγάλη σειρά άλλων ουσιών που θεωρούνται σήμερα πολύτιμες για την υγεία.

Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους πιστοποιημένους παραγωγούς και προμηθευτές που συνεργαζόμαστε έτσι ώστε να προσφέρουμε διαρκώς στους καταναλωτές τα ξεχωριστά προϊόντα μας στην ίδια πάντοτε ποιότητα. Δημιουργούμε ισχυρές, μακροχρόνιες και ουσιώδεις σχέσεις με τους συνεργάτες μας, ώστε να πάμε μαζί ένα βήμα παραπέρα.

Η εταιρεία εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων βάσει των διεθνών προτύπων IFS και BRC/FSMA. Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις πιστοποιήσεις της εταιρίας πατήστε ΕΔΩ.

Τρεις γενιές ταξιδεύουν την ελληνική διατροφική παράδοση από το 1930 στο σήμερα. Με αγάπη, μεράκι, τέχνη στα χέρια και αγνές ντόπιες πρώτες ύλες, η DEAR GREECE μετρά τον χρόνο με προσφορά γευστικής απόλαυσης. Τα μοσχομυριστά κεράσματα μας, βασισμένα σε αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας τη νοστιμιά του χθες στην υγιεινή απόλαυση του σήμερα.
Νόστιμα και Υγιεινά κεράσματα με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την Κρήτη.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο