Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

DEAR GREECE

spot_img
Στην DEARGREECE εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου Ευρωπαικών προδιαγραφών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τα οποία και αναβαθμίζουμε συνεχώς. Τα προϊόντα που παραδίδουμε χαρακτηρίζονται από άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και από τα υψηλά γευστικά κριτήρια που έχουμε θέσει.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί τη βάση της μεσογειακής διατροφής. Για αυτό και εμείς επιλέξαμε ως βασικό συστατικό των προϊόντων μας το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, δηλαδή τον φυσικό χυμό της ελιάς, που περιέχει όχι μόνο το ελαϊκό οξύ (κύριο συστατικό του ελαιόλαδου) αλλά και μια μεγάλη σειρά άλλων ουσιών που θεωρούνται σήμερα πολύτιμες για την υγεία.

Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους πιστοποιημένους παραγωγούς και προμηθευτές που συνεργαζόμαστε έτσι ώστε να προσφέρουμε διαρκώς στους καταναλωτές τα ξεχωριστά προϊόντα μας στην ίδια πάντοτε ποιότητα. Δημιουργούμε ισχυρές, μακροχρόνιες και ουσιώδεις σχέσεις με τους συνεργάτες μας, ώστε να πάμε μαζί ένα βήμα παραπέρα.

Η εταιρεία εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων βάσει των διεθνών προτύπων IFS και BRC/FSMA. Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις πιστοποιήσεις της εταιρίας πατήστε ΕΔΩ.

Τρεις γενιές ταξιδεύουν την ελληνική διατροφική παράδοση από το 1930 στο σήμερα. Με αγάπη, μεράκι, τέχνη στα χέρια και αγνές ντόπιες πρώτες ύλες, η DEAR GREECE μετρά τον χρόνο με προσφορά γευστικής απόλαυσης. Τα μοσχομυριστά κεράσματα μας, βασισμένα σε αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας τη νοστιμιά του χθες στην υγιεινή απόλαυση του σήμερα.
Νόστιμα και Υγιεινά κεράσματα με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την Κρήτη.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθροΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα