Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Burger King γίνεται… Vurger King με το πρώτο 100% vegetarian εστιατόριο

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ Burger King γίνεται… Vurger King με το πρώτο 100% vegetarian εστιατόριο
spot_img

Το Vurger King μόλις άνοιξε στην Ισπανία για να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος.

Ο διεθνής γίγαντας του fast food Burger King, ανοίγει ένα 100% vegetarian εστιατόριο σε ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία. Η αλυσίδα κάνει το ντεμπούτο της στην ισπανική πρωτεύουσα, τη Μαδρίτη, αυτό το μήνα.

Εστιατόριο χωρίς κρέας του Burger King

Ανακοινώνοντας τα νέα στο Twitter αυτή την εβδομάδα, το Burger King Spain άλλαξε την εικόνα προφίλ του με ένα νέο λογότυπο, με τίτλο Vurger King. Και αρχικά, οι χρήστες αντέδρασαν διασκεδάζοντας με αυτό, αφού υπέθεσαν ότι ήταν ένα ορθογραφικό λάθος.

Αλλά αυτό που ακολούθησε, ήταν μια πρόσκληση προς τους πελάτες να κατευθυνθούν προς την έξοδο του Paseo del Prado outlet, για ένα μενού αποκλειστικά χωρίς κρέας.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα είναι διαθέσιμο μόνο για ένα μήνα, και «μόνο με φυτικά προϊόντα».

Ικανοποίηση των απαιτήσεων

Μιλώντας στο Entrepreneur Europe, ο Borja Hernández de Alba, γενικός διευθυντής των εμπορικών σημάτων των εστιατορίων για την Ισπανία και την Πορτογαλία, εξήγησε: “Θέλουμε να προσεγγίσουμε τόσο τους ανθρώπους που βασίζουν τη διατροφή τους σε φυτικά προϊόντα όσο και εκείνους που τρώνε κρέας αλλά θέλουν να μειώσουν την κατανάλωσή του”.

Μεταξύ των αντικειμένων που προσφέρονται είναι το Plant-Based Whopper Burger, μαζί με nuggets χωρίς κρέας και το Long Vegetal, εμπνευσμένο από την εταιρεία Long Chicken.

Όπως αναφέρει το PlantBasedNews,την άνοδο του ποσοστού των χορτοφάγων, ακολουθεί πλήθος άλλων αναδυόμενων παρόμοιων υλοποιήσεων από την αλυσίδα fast food, συμπεριλαμβανομένης και μιας ακόμα στην Κολωνία της Γερμανίας νωρίτερα φέτος.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο