Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΧΗΤΟΣ (ΖΑΓΟΡΙ) αναλαμβάνει την Green Cola Hellas -Στρατηγική συνεργασία

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΧΗΤΟΣ (ΖΑΓΟΡΙ) αναλαμβάνει την Green Cola Hellas -Στρατηγική συνεργασία
spot_img

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διευρύνοντας το portfolio της και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στην εγχώρια αγορά, αναλαμβάνει την εμπορία και διακίνηση του συνόλου του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Green Cola Hellas AE, από 1η Ιανουαρίου του 2022.

Η Green Cola αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με βάση παραγωγής την Αττική και την Ορεστιάδα. Ιδρύθηκε το 2012 και εισήγαγε στην ελληνική αγορά την «πράσινη πλευρά των αναψυκτικών», με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, με στέβια και φυσικά συστατικά. Η εταιρεία άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των αναψυκτικών, απευθυνόμενη σε όσους αναζητούσαν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, φυσικά συστατικά και ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση.

Πλέον, τα προϊόντα της Green Cola, Green Flavors και Green Mocktails, βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών, ενώ εξάγονται και παράγονται σε 30 ακόμη χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αυξάνει τη δυναμική της, αναγνωρίζοντας και απαντώντας στις ανάγκες των καιρών, αποκτώντας μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Συνεχίζει να προβαίνει σε συνεργασίες που προάγουν στοιχεία καινοτομίας και εκσυγχρονισμού και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να προσφέρει στον καταναλωτή, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στην πιο αγνή μορφή τους. Το 2022 με ένα portfolio εμπλουτισμένο με αναγνωρίσιμα brands που προσφέρουν περισσότερες φυσικές επιλογές, καθιστά την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ πρωταγωνίστρια σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που δραστηριοποιείται.  

Λίγα λόγια για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., είναι μια σύγχρονη, πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία, με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας και ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών, που επενδύει με συνέπεια στη βιώσιμη ανάπτυξη και συνεισφέρει στην εθνική και  τοπική οικονομία.

Τα τελευταία χρόνια σημειώνει σημαντική ανάπτυξη στα μεγέθη της, ως αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί, καθώς και των στρατηγικών συνεργασιών και ενεργειών που επιτυγχάνει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Συγκεκριμένα, εμφιαλώνει και διακινεί στην εγχώρια και διεθνή αγορά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ που είναι #1 προϊόν σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την υπηρεσία μέτρησης της AC Nielsen για τη λιανική, εξαιρουμένης της χονδρικής.

Παράλληλα, εμφιαλώνει και διακινεί το φυσικό μεταλλικό νερό Ζήρεια, παράγει και διακινεί το βιταμινούχο νερό SUPERFRUITS WATER και από την 1η Ιανουαρίου 2022 αναλαμβάνει την αποκλειστική εμπορία και διακίνηση του φυσικού μεταλλικού νερού Evian και του φυσικώς αεριούχου φυσικού μεταλλικού νερού Ferrarelle, καθώς και την εμπορία και διακίνηση του συνόλου του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Green Cola Hellas AE.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δηλητηριάσεις μαθητών στη Λαμία: Ξεκίνησε ο έλεγχος στην εταιρεία των σχολικών γευμάτων

Δείγματα του φαγητού που κατανάλωσαν τα παιδιά βρίσκονται ήδη στα εργαστήρια αναλύσεων για να εντοπιστεί η αιτία.

Γλυκιά εξαπάτηση: Οι γίγαντες τροφίμων ξεγελούν τα παιδιά μέσω των συσκευασιών τους

Μια συντονισμένη δράση ενάντια στις παραπλανητικές συσκευασίες για παιδιά.

Λαμία: Τροφική δηλητηρίαση δεκάδων μαθητών δημοτικού από σχολικά γεύματα – Με μηνύσεις απειλούν οι γονείς

Νέο περιστατικό δηλητηρίασης από μακαρόνια με κιμά σε ελληνικό σχολείο.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα