Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή Τροφίμων» – Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FoodTech 2021- Βίντεο

ΑρχικήΝέα«Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή Τροφίμων» - Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FoodTech 2021- Βίντεο
spot_img

Η ΠΕΤΕΤ κατάφερε και φέτος να έχει μια αξιόλογη παρουσία στην FoodTech και την ΑΡΤΟΖΑ, υλοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων.

Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις της Ένωσης, ήταν η Επιστημονική Ημερίδα με θεματικές ομάδες “Τεχνολογίες και καινοτομίες στην  παραγωγή Τροφίμων ”.

Οι συζητήσεις αυτές συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων επισκεπτών αλλά και του ειδικού τύπου, και απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές ως προς την οργάνωση, την αρτιότητά τους, το υψηλό επίπεδο της γνώσης που προσέφεραν και φυσικά το κύρος των συμμετεχόντων ομιλητών.

Για όσους δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, ακολουθούν τα σχετικά βίντεο ανά θεματική ομάδα, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της έκθεσης.

1 – Κρέας-Κρεατοσκευάσματα

2.Ελαιόλαδο-Ελιές

3.Γαλακτοκομικά

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο