Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή Τροφίμων» – Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FoodTech 2021- Βίντεο

ΑρχικήΝέα«Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή Τροφίμων» - Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FoodTech 2021- Βίντεο
spot_img

Η ΠΕΤΕΤ κατάφερε και φέτος να έχει μια αξιόλογη παρουσία στην FoodTech και την ΑΡΤΟΖΑ, υλοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων.

Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις της Ένωσης, ήταν η Επιστημονική Ημερίδα με θεματικές ομάδες “Τεχνολογίες και καινοτομίες στην  παραγωγή Τροφίμων ”.

Οι συζητήσεις αυτές συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων επισκεπτών αλλά και του ειδικού τύπου, και απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές ως προς την οργάνωση, την αρτιότητά τους, το υψηλό επίπεδο της γνώσης που προσέφεραν και φυσικά το κύρος των συμμετεχόντων ομιλητών.

Για όσους δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, ακολουθούν τα σχετικά βίντεο ανά θεματική ομάδα, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της έκθεσης.

1 – Κρέας-Κρεατοσκευάσματα

2.Ελαιόλαδο-Ελιές

3.Γαλακτοκομικά

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα