Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
23.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Coca-Cola 3E: Ο Μεγαλύτερος κύκλος ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδεύσεων και ευκαιρίες εργασίας στον κλάδο εστίασης και τουρισμού

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηCoca-Cola 3E: Ο Μεγαλύτερος κύκλος ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδεύσεων και ευκαιρίες εργασίας στον κλάδο εστίασης και τουρισμού
spot_img

Το HoReCa Empowered, το No1 πρόγραμμα δωρεάν εκπαιδεύσεων για επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου εστίασης και τουρισμού, επιστρέφει στις 8 Μαρτίου με τον μεγαλύτερο κύκλο σεμιναρίων που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερες από 100 ανοιχτές θέσεις στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και τους συνεργάτες του προγράμματος, καθώς και 10 υποτροφίες Bartending  από τις Bar Solutions & Bar Academy, 1 Υποτροφία Εκπαίδευσης στο F&B Management από τον Όμιλο LE MONDE, 20 συμμετοχές στα coffee training workshops από τους coffee experts της Coca-Cola 3E, 30 συμβουλευτικές καριέρας και 16 mentoring sessions. Για πρώτη φορά το πρόγραμμα απευθύνεται και σε ιδιοκτήτες καταστημάτων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους και να εκπαιδεύσουν δωρεάν το προσωπικό τους.

24 ζωντανά διαδικτυακά sessions σε καίριες θεματικές όπως: βασικές τεχνικές barista, Mixology, Customer Service, Digital Marketing και Social Media, F&B Management και Cost Control, HoReCa trends 2022 κ.α., καθώς και 30 ομιλητές και μέντορες, θα ενισχύσουν τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του κλάδου με νέες δεξιότητες. Για όλα τα σεμινάρια δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο νέος κύκλος των live digital Sessions του Empowered, υλοποιείται με στρατηγικούς συνεργάτες το kariera.gr και την Social Innov και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στη σελίδα του προγράμματος empoweredgr.com στο tab live-sessions

Δήλωσε συμμετοχή τώρα: 

●   8/3/2022 | 17:00

Διεκδίκησε τις ανοιχτές θέσεις εποχικής εργασίας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον

●   8/3/2022 | 18:30 

Διεκδίκησε ανοιχτές θέσεις εργασίας σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις HoReCa

●   9/3/2022 | 17:00

Οι τάσεις στον κλάδο ΗοReCA για το 2022

●  9/3/2022 | 18:30 

HoReCa Trends: όλα όσα αναζητά η αγορά σήμερα

●  10/3/2022 | 17:00 

The Art of Coffee: Βασικές τεχνικές και μυστικά

●  10/3/2022 | 18:30 

Ο σύγχρονος ρόλος ενός barista

●  11/3/2022 | 17:00 

Οδηγός για Receptionist: Μάθε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις!

●  11/3/2022 | 18:30

Κάνε κράτηση! Εισαγωγή στα προγράμματα Διαχείρισης Κρατήσεων Opera System & Protel

●  14/3/2022 | 13:00

EMPOWERING APERITIVO Ι: Τips & tricks για το σωστό execution

●  14/3/2022 | 16:00

Mixology: Μυστικά και συνδυασμοί για τα πιο γευστικά night cocktails

●  15/3/2022 | 13:00 

EMPOWERING APERITIVΟ ΙΙ: Ενίσχυσε τις δυνατότητες της επιχείρησής σου

●  15/3/2022 | 17:00

Μύθοι και Αλήθειες γύρω από το Customer Service

●  15/3/2022 | 18:30

Let’s go digital! Αξιοποίησε διαδικτυακές πλατφόρμες για να ενισχύσεις την επιχείρησή σου

●  16/3/2022 | 17:00 

HoReCa CV Clinic Workshop: Το δικό σου βιογραφικό θα πέρναγε;

●  16/3/2022 | 18:30 

Απογείωσε τις υπηρεσίες ενός τουριστικού γραφείου

●  17/3/2022 | 16:00

Νέα Γενιά επαγγελματιών στον Τουρισμό: όλα τα skills που χρειάζεσαι 

●  17/3/2022 | 17:30

Διεκδίκησε ανοιχτές θέσεις εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο

●  18/3/2022 | 17:00 

F&B Management & Cost Control: Ανέβασε το επίπεδο οργάνωσης της επιχείρησής σου

●  18/3/2022 | 18:30 

Rock the Menu: Απογείωσε το μενού σου

●  21/3/2022 | 12:00

Εισαγωγή στα Social Media και το Digital Marketing

●  22/3/2022 | 10:00

Digital CV: Εισαγωγή στο LinkedIn

●  22/3/2022 | 11:30

TikTok, Snapchat & Instagram για επιχειρήσεις

●  23/3/2022 | 11:00 

Μυστικά του YouTube

●  23/3/2022 | 13:00 

Χρησιμοποιώντας το Canva για εντυπωσιακά Social Media Visuals 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα