Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ELGEKA συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Food Expo 2022

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ELGEKA συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Food Expo 2022
spot_img

Παρουσία στην Food Expo 2022θα έχει η εταιρεία ELGEKA. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες στον κλάδο της παγκοσμίως, που θα λάβει χώρα στις 12-14 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στο περίπτερο ELGEKA wines (Hall 1, θέση Α18-Α26) μία ποιοτική ποικιλία επιλεγμένων ελληνικών οίνων, καθώς και να ενημερωθούν για τη σημαντική παρουσία της εταιρείας στο χώρο της εμπορίας του ελληνικού κρασιού, που ενισχύει δυναμικά τη διανομή και την εξωστρέφεια επιλεγμένων ελληνικών οινοποιείων.

   Tα προϊόντα επτά ελληνικών οινοποιείων του δικτύου της ELGEKA, που έχουν διακριθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της έκθεσης. Πρόκειται για το κρασί από τον βιολογικό αμπελώνα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβος, με τον ορεινό χαρακτήρα της περιοχής της Ζίτσας, τη μεγάλη οικογένεια κρασιών της πατραϊκής οινοποιΐας, το φημισμένο The Wine Barrel, τα κρασιά από ξΞινόμαυρο της Symposium Cellars, τα κρασιά μονοξυλίτης, εμπνευσμένα από τον ιδιαίτερο αγιορείτικο τρόπο ζωής, από το Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, και την μοναδική ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου καθώς και τα αποστάγματα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

   Επιπλέον, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη FOOD EXPO 2022, η ELGEKA διοργανώνει τη διάλεξη με θέμα «Ατενίζοντας το μέλλον: οι τάσεις, οι ποικιλίες και η οινοποίηση της επόμενης πενταετίας», την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 12:30 (αίθουσα C2), με ομιλητή τον Γιώργο Κοτσερίδη, καθηγητή Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα