Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μέσα από αποδυτήρια πισίνας και χώρους για αλλαγή πάνας! περνούσε η τροφοδοσία του καφέ

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΜέσα από αποδυτήρια πισίνας και χώρους για αλλαγή πάνας! περνούσε η τροφοδοσία του καφέ
spot_img

Με βαθμολογία μόλις δύο στα πέντε έκλεισε η επιθεώρηση στο Cafe Bruges στο Stafford Swimming Center στο Στάφορντ της Αγγλίας με το πέντε να είναι η καλύτερη βαθμολογία και το μηδέν η χειρότερη.

Μεταξύ άλλων οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι τα μαγειρεμένα κρέατα αποθηκεύονταν συχνά στο ίδιο μέρος με τα ωμά κρέατα, ενώ τα τρόφιμα περνούσαν μέσα από τα αποδυτήρια της πισίνας όπου μάλιστα, υπήρχε και χώρος για να αλλάζουν οι γονείς τις πάνες των μωρών με αποτέλεσμα – και στις δύο περιπτώσεις – να υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.

Οι επιθεωρητές επεσήμαναν ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείται άλλη διαδρομή για τη μεταφορά των τροφίμων και να αποθηκεύονται χώρια τα ωμά από τα μαγειρεμένα. Στην έκθεσή τους επισημάνθηκε ακόμη η έλλειψη αερισμού στην κουζίνα και η συσσώρευση αναθυμιάσεων, καθώς επίσης ότι ένας απορροφητήρας δεν λειτουργούσε.

«Πρέπει να παρέχεται φυσικός ή μηχανικός αερισμός στο χώρο της κουζίνας και εάν υπάρχουν ανοικτά παράθυρα, αυτά θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με σίτες για να μην μπορούν να μπουν μέσα έντομα», ανέφερε η έκθεση, μέσω της οποίας τονίζεται ότι προσωπικά αντικείμενα πρέπει να φυλάσσονται εκτός κουζίνας για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

https://www.staffordshire-live.co.uk/news/local-news/cafe-kept-raw-cooked-meat-6753007

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο