Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η 3χρονη Brooklyn-Mai που νόσησε με σαλμονέλωση από Kinder – H ανάρτηση της μαμάς της

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΗ 3χρονη Brooklyn-Mai που νόσησε με σαλμονέλωση από Kinder - H ανάρτηση της μαμάς της
spot_img

Ένα τρίχρονο κορίτσι στη Βρετανία, προσβλήθηκε από σαλμονέλα αφού έφαγε ένα σοκολατένιο αυγό Kinder Surprise, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της. Η Charlotte Wingfield είπε ότι η κόρη της Brooklyn-Mai τις επόμενες 96 ώρες, ήταν ξύπνια μόνο για 12 έως 14 ώρες, ενώ έφτασε να έχει πυρετό 39 και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Η Charlotte Wingfield μοιράστηκε φωτογραφίες του μικρού της κοριτσιού Brooklyn-Mai στο Facebook με την επισήμανση ότι το παιδί της είχε 39 πυρετό λόγω της τροφικής δηλητηρίασης από τα KInder έκπληξη

Η Charlotte Wingfield μοιράστηκε φωτογραφίες του μικρού της κοριτσιού Brooklyn-Mai στο Facebook και η ανάρτηση ξεπέρασε τις 760 κοινοποιήσεις.

Η θλιμμένη μητέρα έγραψε πως η τριών ετών Brooklyn-Mai, άρχισε να αισθάνεται άσχημα από τη στιγμή που την πήρε από τον παιδικό σταθμό την περασμένη Δευτέρα. Στην αρχή, είπε η Wingfield, δεν ανησύχησε γιατί και εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα είχε ιογενή γαστρεντερίτιδα και θεώρησε ότι κόλλησε και το παιδί. Όμως όταν είδε ότι τις επόμενες 21 από τις 24 ώρες κοιμόταν συνέχεια ενώ ακόμα και όταν ήταν ξύπνια την έπαιρνε ο ύπνος ενώ έπαιζε, και ταυτόχρονα ο πυρετός άρχισε να ανεβαίνει, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και μίλησε με τον γιατρό. Ο γιατρός τότε της έδωσε μία σειρά από πιθανές αιτίες για την ασθένεια της κόρης της. Μετά από τρείς ημέρες, λέει η Wingfield, επιβεβαιώθηκε πως το παιδί έχει σαλμονέλωση από την Kinder σοκολάτα που έφαγε την Κυριακή.

Η Charlotte ανέφερε επίσης πως σε διάστημα 96 ωρών η μικρή ήταν ξύπνια μόνο για 12 με 14 ώρες και όταν ήταν ξύπνια ήταν “σαν να μην είναι εκεί”. Και η ανάρτηση καταλήγει πως είναι εντελώς αποκαρδιωτικό να βλέπεις ένα τόσο ζωηρό και χαρούμενο παιδί να είναι το εντελώς αντίθετο. ” Το συνήθως φλογερό, τολμηρό και πολύ δραστήριο κοριτσάκι μου είναι το εντελώς αντίθετο από ό,τι είναι συνήθως ” έγραψε.

Πηγή Facebook

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα