Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σπατάλη Τροφίμων: Μελέτη του Πανεπιστημίου Θράκης για τη στάση των καταναλωτών

ΑρχικήΝέαΠεριβάλλον / ΒιωσιμότηταΣπατάλη Τροφίμων: Μελέτη του Πανεπιστημίου Θράκης για τη στάση των καταναλωτών
spot_img

 Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) διενεργεί έρευνα με σκοπό να αναδείξει την συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτών για την στάση τους σχετικά με την διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων τροφίμων

     Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την ανάγκη για ανάπτυξη της πράσινης επιχειρηματικότητας, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή σας στο τρέχον ερευνητικό μας έργο.
     Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμεύεται σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 Ε.Ε. για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων / GDPR). Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν είναι απολύτως εμπιστευτικά και ανωνυμοποιημένα, και δε θα χρησιμοποιηθούν για σκοπό άλλο από την πραγματοποίηση της τρέχουσας ακαδημαϊκής έρευνας.
     Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στην ερευνητική μας προσπάθεια. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις σχετικά με την πορεία της έρευνας μέσω e-mail:

chkarel@agro.duth.gr &
zpapanik@agro.duth.gr

Με εκτίμηση,

Χρήστος Καρελάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής Αγροτικής Πολιτικής στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ)

Παπανικολάου Ζαχαρίας
Μεταδιδακτορικός ερευνητής του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ)

Για συμμετοχή, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα