Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Olympic Catering: 4 θέσεις εργασίας για μάγειρες Α’ Β’ και Γ’ στο “Ελ. Βενιζέλος”

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςOlympic Catering: 4 θέσεις εργασίας για μάγειρες Α' Β' και Γ' στο "Ελ. Βενιζέλος"
spot_img

Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο

Η Olympic Catering AE, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής προϊόντων ζεστής και κρύας κουζίνας, αρτοζαχαροπλαστικής και προϊόντων ζύμης, εξυπηρετεί πτήσεις της Ολυμπιακής καθώς και άλλων αεροπορικών εταιριών και τροφοδοτεί βιομηχανίες, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και αναλαμβάνει τη διοργάνωση δεξιώσεων υψηλών απαιτήσεων, ενδιαφέρεται να προσλάβει Α’, Β’ και Γ’ Μάγειρες, για το εργοστάσιο της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα Σπάτα Αττικής.

- Advertisement -

Απαιτήσεις θέσης:

  • Επιθυμητή Εμπειρία σε μαζική εστίαση/ βιομηχανία τροφίμων
  • Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται από ομαδικό πνεύμα, καλή επικοινωνία, ευχάριστη προσωπικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών και οργανωτικότητα.

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πλήρη ασφάλιση και ρεπό
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Προοπτικές εξέλιξης
  • Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τα ΜΜΜ ή e-pass Αττικής οδού με πλήρεις διελεύσεις (το οποίο καλύπτει την μετάβαση στο Αεροδρόμιο)

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μόνιμος

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα