Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Σημαντική διάκριση για μέλος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού

ΑρχικήΝέαΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Σημαντική διάκριση για μέλος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού
spot_img

Τακτικό μέλος του Ανωτάτου Χημικού Συμβουλίου της ΑΑΔΕ ο Πέτρος Ταραντίλης

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πέτρος Ταραντίλης, Καθηγητής, ορίστηκε τακτικό μέλος του Ανωτάτου Χημικού Συμβουλίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Ο ορισμός όλων των μελών του Ανωτάτου Χημικού Συμβουλίου  έχει ανακοινωθεί στον σχετικό σύνδεσμο ΦΕΚ ΥΟΔΔ 648/25.07.2022.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα