Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2024
6.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σύσκεψη για τις ζημιές στην κορινθιακή σταφίδα

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΣύσκεψη για τις ζημιές στην κορινθιακή σταφίδα
spot_img

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σύσκεψη για την Κορινθιακή σταφίδα και την αντιμετώπιση των ζημιών που προκαλεί η κακοκαιρία πραγματοποιήθηκε στο ΥπΑΑΤ με τη συμμετοχή βουλευτών της Κορινθίας, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.

Στη σύσκεψη που έγινε υπό τον ΥπΑΑΤ κ. Γιώργο Γεωργαντά, συμμετείχαν οι υφυπουργοί Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρ. Δήμας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Νικ. Ταγαράς, ο βουλευτής Κ. Κόλλιας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι Δήμαρχοι Κορίνθου Βασιλ. Νανόπουλος, Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Συκιώνος Σπ. Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος και ο αντιδήμαρχος Νεμέας Αθαν. Καρκώνης.

Στη συνάντηση μετείχε και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ζυμαρικά: Πως πρέπει να τα τρώτε για να μην παχαίνουν – Ευρήματα μελετών

Πολλές μελέτες δικαιώνουν τα ζυμαρικά ως τροφή απώλειας βάρους, μείωσης σακχάρου και προστασίας του εντέρου, υπό μία πολύ απλή και βολική προϋπόθεση.

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο