Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2024
11.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Parametros Group: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςParametros Group: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Ως Υπεύθυνος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Διασφάλισης Ποιότητας για τις εταιρείες του Freshways, Parametros Logistics & Παράμετρος Μεταφορική.

O Όμιλος εταιρειών Parametros Group, με έδρα τα Άνω Λιόσια Αττικής και σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά, τόσο στην παραγωγή και διάθεση τροφίμων όσο και στην αποθήκευση και διακίνηση τροφίμων, επιθυμεί να προσλάβει:

Υπεύθυνο Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Διασφάλισης Ποιότητας για τις εταιρείες του Freshways, Parametros Logistics & Παράμετρος Μεταφορική.

Κύριες αρμοδιότητες – Περιγραφή θέσης

Ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Διασφάλισης Ποιότητας είναι αρμόδιος για τη συνεχή & αποτελεσματική λειτουργία, καθώς και για τη βελτίωση των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Διασφάλισης Ποιότητας των εταιρειών του Ομίλου.

  • Έλεγχοι τήρησης διαδικασιών λειτουργίας εγκεκριμένες από τη διοίκηση, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, καθώς και με ιδιωτικά πρότυπα πελατών.
  • Σύνταξη διαδικασιών λειτουργίας βάσει νέων απαιτήσεων ή ως μέρος διορθωτικών ενεργειών και παρακολούθηση τήρησης αυτών.
  • Τακτικοί εσωτερικοί έλεγχοι για την επιβεβαίωση εφαρμογής των διαδικασιών και σύνταξη αναφορών ως αποτέλεσμα αυτών προς τη διοίκηση. Παρακολούθηση των διορθωτικών ενεργειών επίλυσης εντοπισμένων αποκλίσεων.
  • Παρακολούθηση κείμενης Νομοθεσίας περί τροφίμων και εναρμόνιση της εταιρείας με αυτή.
  • Υλοποίηση Εκπαιδεύσεως προσωπικού ανά τμήμα, τόσο οργανωμένα, όσο και εν ώρα εργασίας.
  • Διαχείριση παραπόνων πελατών, λήψη και παρακολούθηση υλοποίησης διορθωτικών ενεργειών.
  • Έλεγχος προμηθευτών και αξιολόγηση αυτών, καθώς επίσης και των τεχνικών προδιαγραφών των προμηθευόμενων α’ και β’ υλών.
  • Έλεγχοι τήρησης προδιαγραφών α’ υλών, υλικών συσκευασίας και τελικών προϊόντων.
  • Σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών και των ετικετών των παραγομένων προϊόντων.
  • Συμμετοχή στο σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων προϊόντων και βελτίωση των υφισταμένων.

Απαιτούμενα προσόντα

  • Πτυχίο ΑΕΙ επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων & διατροφής του ανθρώπου.
  • Μεταπτυχιακός τίτλος στη διασφάλιση ποιότητας και διαχείριση ασφάλειας τροφίμων, κατά προτίμηση σε Ευρωπαϊκή χώρα.
  • Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία 3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία τροφίμων.
  • Κατανόηση διεθνών προτύπων ασφάλειας τροφίμων (IFS, BRC) θα εκτιμηθεί.
  • Χειρισμός ηλεκτρονικού υπολογιστή, πολύ καλή γνώση προγραμμάτων MS Office. Γνώση χειρισμού συστημάτων ERP θα εκτιμηθεί.
  • Άριστη γνώση αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Κάτοχος μεταφορικού μέσου.

Προφίλ Υποψηφίου

  • Υψηλή ικανότητα επικοινωνίας κ συνεργασίας, τόσο με όλα τα τμήματα όσο και με τους πελάτες.
  • Δυνατότητα εργασίας σε απαιτητικό περιβάλλον υπό πίεση και εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης έργων.
  • Εργατικότητα, αξιοπιστία, ευελιξία και συνέπεια.
  • Ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών καθηκόντων και θέσπισης προτεραιοτήτων για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση αυτών.
  • Προσαρμοστικότητα και ευελιξία.

Παροχές

  • Σύγχρονο & φιλικό περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης
  • Διαρκής εκπαίδευση
  • Αποδοχές αναλόγως προσόντων

Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@parametrosgroup.gr με τον κωδικό QA202209.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο