Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
10.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ: Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για τα ΔΙΕΚ 

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ: Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για τα ΔΙΕΚ 
spot_img

Έως και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, οι επιλεγέντες πρέπει να αποστείλουν μέσω email ή να καταθέσουν, στο ΔΙΕΚ που επιλέχθηκαν την Αίτηση Οριστικής Εγγραφής τους

Τους πίνακες κατάταξης με τους υποψήφιους καταρτιζόμενους που υπέβαλαν αίτηση για φοίτηση στις ειδικότητες των έξι Δημόσιων Αγροτικών ΙΕΚ ανακοίνωσε ο ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ, μετά την προβλεπόμενη μοριοδότηση.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, οι επιλεγέντες σπουδαστές πρέπει έως και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, να αποστείλουν μέσω email ή να καταθέσουν, στο ΔΙΕΚ που επιλέχθηκαν την Αίτηση Οριστικής Εγγραφής τους, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εγγραφή τους.

Τέλος ο ΕΛΓΟ σημειώνει ότι η μη έγκαιρη κατάθεση Αίτησης Οριστικής Εγγραφής στο ΔΙΕΚ, σημαίνει τη μη αποδοχή της επιλογής από τον υποψήφιο και την απώλεια του δικαιώματος εγγραφής του.

*Επισυνάπτονται οι πίνακες στα έξι ΔΙΕΚ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο