Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΖΑ: Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΕΖΑ: Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας
spot_img

Τ. Κανακάρης: “Η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας έρχεται να επικυρώσει μία ισχυρή δέσμευση που όλοι εμείς στην ΕΖΑ τηρούμε με συνέπεια και συνέχεια εδώ και πολλά χρόνια

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μια πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νεών) και του Diversity Charter Ελλάδας. Με την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, επικυρώνει τη δέσμευσή της για τη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς, στην κατεύθυνση της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ένταξης όλων των ανθρώπων στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, κ. Τζώρτζης Κανακάρης, που υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας δήλωσε: «Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα εργασιακό περιβάλλον αποδοχής της διαφορετικότητας και παροχής ίσων ευκαιριών ανεξαρτήτως φύλου, πεποιθήσεων, θρησκευτικού ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας έρχεται να επικυρώσει μία ισχυρή δέσμευση που όλοι εμείς στην ΕΖΑ τηρούμε με συνέπεια και συνέχεια εδώ και πολλά χρόνια και που μας αντιπροσωπεύει σε κάθε μας ενέργεια».

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε: «Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μπίρας στην Ελλάδα, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Χαιρόμαστε πολύ με την προσθήκη τους στον κατάλογο των εταιριών -μελών της Χάρτας και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία στην κατεύθυνση της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ένταξης όλων των ανθρώπων στα εργασιακά περιβάλλοντα και στην ευρύτερη κοινωνία».

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας υλοποιείται από το ΚΕΑΝ -Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε.

ΗΕλληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία η οποία εξελίχθηκε δυναμικά την τελευταία 10ετία. Η συμμετοχή του Diorama investment Fund στο κεφάλαιο της εταιρίας στο τέλος του 2019, σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου αναπτυξιακού κύκλου, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης για την ΕΖΑ. Σήμερα, παράγει εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα μπίρας, τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE Ιsland, Odyssey Red Circe’s Spell, Odyssey Dark Calypso’s Desire, Odyssey White Siren’s Call, ενώ εισάγει και εμπορεύεται την Gulden Draak. Η ΕΖΑ με παραγωγικό δυναμικό 80 εκατομμύρια λίτρα και ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής, καλύπτει το σύνολο της χώρας, ενώ εξάγει τα προϊόντα της και στις 5 ηπείρους. Απασχολεί περισσότερους από 180 καταρτισμένους εργαζόμενους, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια στο εργοστάσιο της στην Αταλάντη εγκατέστησε δυο νέες, υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, οι οποίες διασφαλίζουν απόλυτα την ευελιξία, ασφάλεια και ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της και εντάσσονται στο συνολικό πλάνο επενδύσεων της εταιρείας, ύψους 29,8 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2013-2020. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, η ΕΖΑ, εφαρμόζει επιτυχώς ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα περιβαλλοντικής φροντίδας.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα