Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
22.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τι υπάρχει πραγματικά μέσα σε ένα Kit Kat;

ΑρχικήΝέαΤι υπάρχει πραγματικά μέσα σε ένα Kit Kat;
spot_img

Ένα viral κλιπ στο YouTube εξηγεί ένα όχι και τόσο γνωστό fact για την παρασκευή των Kit Kat.

Μια σοκολάτα Kit Kat είναι ό τι πρέπει για όσους αγαπούν τα γλυκά και ιδιαίτερα τις γκοφρέτες. Αλλά έχετε αναρωτηθεί τι πραγματικά υπάρχει μέσα σε μια τέτοια σοκολάτα;

- Advertisement -

To κανάλι Zack D. Films δημοσίευσε ένα viral κλιπ στο YouTube εξηγώντας τη διαδικασία παρασκευής της. Το βίντεο δείχνει μια μπάρα Kit Kat να σπάει στη μέση. Στην οθόνη εμφανίζεται μια κοντινή λήψη του εσωτερικού των ράβδων.

Σε αντίθεση με ότι λέει η συσκευασία, το περιεχόμενο δεν αποτελεί απλώς γκοφρέτα.

Ο αφηγητής εξηγεί πως ορισμένες μπάρες Kit Kat από αυτές που παράγονται στις ΗΠΑ σπάνε κατά τη διαδικασία παραγωγής. Οπότε η εταιρεία, αντί να τις πετάξει, τις θρυμματίζει και προσθέτει ζάχαρη. Έπειτα, οι θρυμματισμένες γκοφρέτες αναμειγνύονται σε μια πάστα. Και αυτό είναι το εσωτερικό μιας μπάρας Kit Kat!

Πρόκειται για έναν λαχταριστό εγκυβωτισμό!

https://www.youtube.com/shorts/BvoD5oTX-OM

Το ανορθόδοξο αυτό fact είχε παρουσιαστεί, επίσης, και σε ένα επεισόδιο του 2015 του BBC «Inside the Factory», με τη μόνη διαφορά ότι στην Αμερική παράγονται από τη Herhsey’s, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία από τη Nestle.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα