Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: “Company of the year” στα Frozen Food Awards 2022

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: "Company of the year" στα Frozen Food Awards 2022
spot_img

6 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία

Με οκτώ συνολικά βραβεία και την ύψιστη διάκριση της «Εταιρείας της Χρονιάς»
(Company of the year) τιμήθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Frozen Food Awards 2022, τη διοργάνωση που αναδεικνύει τις σημαντικότερες δράσεις και τα επιτεύγματα των επιχειρήσεων στον χώρο των καταψυγμένων τροφίμων.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ τιμήθηκε με έξι χρυσά βραβεία για τα προϊόντα της, τις διαφημιστικές τους καμπάνιες, την εφαρμογή συστημάτων Κυκλικής Οικονομίας, την πρωτοποριακή χρήση τηλεματικής αλλά και το σύνολο των ESG δράσεών της. Παράλληλα, έλαβε δύο αργυρές διακρίσεις για την προϊοντική της σειρά Ζυμαρικά με Λαχανικά και το πρωτοποριακό έργο του αυτοματοποιημένου ψυκτικού θαλάμου.

Η αγαπημένη εταιρεία λαχανικών δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να στηρίζει τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία, να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή και θρεπτικά, πάντα με σεβασμό στους ανθρώπους της, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή τομέα και τη διαρκή καινοτομία, ενισχύοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία. Η προσήλωση στην άριστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων, η υψηλή τεχνογνωσία, οι διαρκείς επενδύσεις καθώς και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, καθιστούν την εταιρεία αδιαμφισβήτητο ηγέτη του κλάδου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο