Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΖΑΓΟΡΙ: Bronze Χορηγός των 15ων Βραβείων Ποιότητας «Γαστρονόμος»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΖΑΓΟΡΙ: Bronze Χορηγός των 15ων Βραβείων Ποιότητας «Γαστρονόμος»
spot_img

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, υποστήριξε τη γιορτή γαστρονομίας η οποία αποτέλεσε παράλληλα και μια τιμητική εκδήλωση μνήμης στον Μικρασιατικό ελληνισμό.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 15η απονομή των Βραβείων Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της εφημερίδας «Η Καθημερινή», σε μια λαμπερή εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά εκτός έδρας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί τη μοναδική ελληνική πόλη του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco.

Η μαγευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην εμβληματική Αγορά Μοδιάνο, ένα γευστικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης με την πολύτιμη στήριξη και παρουσία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ, ως Bronze Χορηγός

Η Αγορά Μοδιάνο γέμισε με Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης που ήρθαν για να τιμήσουν τους βραβευμένους παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola χάρισαν με τα προϊόντα τους μία δροσιστική ευχάριστη νότα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέροντας γευστικές φυσικές επιλογές. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ΖΑΓΟΡΙ GO Green, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε Cans με φυσικό άρωμα λεμόνι και φυσικό άρωμα ροδάκινο καθώς και αναψυκτικά Green Cola.

Η φετινή απονομή, είχε ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα, καθώς με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα Βραβεία Ποιότητας «Γαστρονόμος» αφιερωθήκαν στον Μικρασιατικό ελληνισμό και τιμήθηκαν παραγωγοί και επιχειρήσεις Μικρασιατών από όλη την Ελλάδα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια υποστήριξε αυτή τη σημαντική γιορτή γαστρονομίας η οποία αποτέλεσε παράλληλα και μια τιμητική εκδήλωση μνήμης στον Μικρασιατικό ελληνισμό.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσα τρόφιμα με επικίνδυνες ουσίες προσπαθούν να εισαχθούν στην Ελλάδα;

Πέντε ειδοποιήσεις σήμερα στο Ευρωπαϊκό σύστημα ειδοποίησης RASFF, για ακατάλληλα εισαγόμενα τρόφιμα.

Μπιφτέκια: Η καταλληλότερη θερμοκρασία ψησίματος για την εξάλειψη του ιού της γρίπης των πτηνών

Λόγω της μετάδοσης του ιού Η5Ν1 σε αγελάδες, οι αρχές των ΗΠΑ προχώρησαν σε πειραματική μελέτη για το ποιες είναι η ασφαλείς θερμοκρασίες ψησίματος του κιμά για να εξαλειφθεί ο ιός.

Τα τρόφιμα που μπορεί να βλάψουν τον εγκέφαλο μας

Πώς οι καθημερινές διατροφικές επιλογές μπορούν να ευεργετήσουν ή βλάψουν τον εγκέφαλό μας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα