Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ημερίδα ΠΕΤΕΤ: “Προοπτικές και Προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων” (video)

ΑρχικήΝέαΗμερίδα ΠΕΤΕΤ: “Προοπτικές και Προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων” (video)
spot_img

Μεγάλη η συμμετοχή στην ημερίδα που είχε στόχο, κυρίως, την ενημέρωση των φοιτητών.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα στο ΠΑΔΑ στις 26 Μαΐου, με τίτλο “Νέες προοπτικές και σύγχρονες προκλήσεις στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων”. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να ενημερώσει τους φοιτητές κυρίως ,για τις τάσεις στην αγορά εργασίας, την σύνδεση με τις παραγωγικές δυνάμεις και το ερευνητικό έργο του τμήματος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα στο youtube

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο