Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το Netflix ανοίγει εστιατόριο με μενού από διάσημους σεφ που πρωταγωνιστούν στις εκπομπές του

ΑρχικήΟικιακάLIFEΤο Netflix ανοίγει εστιατόριο με μενού από διάσημους σεφ που πρωταγωνιστούν στις εκπομπές του
spot_img

 Το «Netflix Bites», το οποίο θα λειτουργήσει για περιορισμένο διάστημα θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες στις 30 Ιουνίου.

  Το Netflix ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για τους λάτρεις των αγαπημένων εκπομπών μαγειρικής. Η διάσημη υπηρεσία ροής ανακοίνωσε ότι ανοίγει ένα pop-up εστιατόριο στο Λος Άντζελες με μενού από γνωστούς σεφ που πρωταγωνιστούν στις δημοφιλείς παραγωγές του όπως το «Chef’s Table», το «Nailed It!» και το «Iron Chef: Quest for an Iron Legend».

   «Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας που θα περιλαμβάνει γευστικές μπουκιές από τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ τους προσφέροντας στους θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική εμπειρία», αναφέρει η ανακοίνωση.

   Το «Netflix Bites», το οποίο θα λειτουργήσει για περιορισμένο διάστημα θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες στις 30 Ιουνίου με πιάτα που φέρουν την υπογραφή μεταξύ άλλων των Κέρτις Στόουν (Curtis Stone), Ντομινίκ Κρεν (Dominique Crenn), Μινγκ Τσάι (Ming Tsai), Ρόντνεϊ Σκοτ (Rodney Scott) και Ναντίγια Χουσέν(Nadiya Hussain).

   «Το να μεταφέρω την αγάπη μου για το φαγητό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου, αλλά αυτή η ιδέα, από την οθόνη στο τραπέζι δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από αυτό που παρουσιάστηκε στην κάμερα, είναι φοβερή», δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Κέρτις Στόουν.

   Τα διάσημα πιάτα θα συνοδεύονται από κοκτέιλ των Φράνκι Σόλαρικ(Frankie Solarik), Τζούλι Ράινερ (Julie Reiner), LP O’Brien και Κέιτ Γκέργουιν(Kate Gerwin) οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο «Drink Masters».

AΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο