Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
24.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

IKEA: Tέλος οι σοκολάτες Daim

ΑρχικήΝέαIKEA: Tέλος οι σοκολάτες Daim
spot_img

Η Ikea αφαιρεί τις σοκολάτες Daim από τα ράφια της για να λανσάρει δική της σειρά γλυκισμάτων.

H αλυσίδα καταστημάτων Ikea δεν έχει ταυτιστεί μόνο με καλής ποιότητας, σουηδικά έπιπλα.

Στους διαδρόμους ενός καταστήματος Ikea μπορεί κανείς να βρει και νόστιμα εδέσματα, όπως, η μαρμελάδα lingonberry, ο πουρές , τα φθηνά και χαρούμενα χοτ ντογκ και τα πασίγνωστα κεφτεδάκια, όλα εκ των οποίων μπορεί κανείς να απολαύσει στα εστιατόρια των καταστημάτων ή να τα αγοράσει για το σπίτι- όπως και πολλά ακόμα καλούδια.

Μια από αυτές τις γεύσεις που ξεχωρίζουν οι καταναλωτές δεν είναι άλλη από τις σοκολάτες Daim, οι οποίες έχουν γεύση σοκολάτας γάλακτος με μπουκιές καραμέλας αμυγδάλου. Αν και οι σοκολάτες Daim είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους πελάτες των ΙΚΕΑ, ο σουηδικός κολοσσός είπε ότι δεν θα πουλά πλέον τα δύο είδη σοκολάτας Daim, τα οποία παρασκευάζονται από την Mondelez.

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της Ikea, εδώ και καιρό ο κολοσσός επίπλων εργάζεται στην παραγωγή μιας δικής του σειράς ειδών ζαχαροπλαστικής με την επωνυμία Ikea και ως εκ τούτου θα κυκλοφορήσει μια ποικιλία γεύσεων σοκολάτας με την υπογραφή της.

Αν και προς το παρόν μπορείτε να προμηθευτείτε τις Daim από το σάιτ της Ikea, είναι κρίμα που θα χρειαστεί να τις αποχωριστούμε σύντομα από τα καταστήματά της. Είμαστε, ωστόσο, ενθουσιασμένοι για να δοκιμάσουμε τη νέα σοκολάτα της εταιρείας.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αντιδράσεις στα σχέδια της ΕΕ για μηδενική ανοχή στη Listeria – Ρεκόρ σχολίων στη ανοιχτή διαβούλευση

Η Επιτροπή θέλει να εξασφαλίσει υψηλότερο επίπεδο προστασίας των καταναλωτών έναντι της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα αλλά αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων.

Παγκόσμιος Πανικός για τα τρόφιμα με λογότυπο τον “βάτραχο”

Οι επίσημες αρχές πολλών χωρών αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοινώσεις σχετικά με το λογότυπο βατράχου στα τρόφιμα.

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα