Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΙΚΕΑ: Το δημοφιλές hot dog τώρα και σε vegan

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΙΚΕΑ: Το δημοφιλές hot dog τώρα και σε vegan
spot_img

Η IKEA λανσάρει τη φυτική έκδοση του Iconic χοτ ντογκ.

Oι πελάτες του ΙΚΕΑ στην Ευρώπη θα μπορούν σύντομα να απολαμβάνουν χοτ ντογκ φυτικής προέλευσης που μιμούνται τη γεύση και την υφή της αρχικής έκδοσης με βάση τα ζώα.

Θέλοντας να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα ο Σουηδικός κολοσσός έχει ένα γενικότερο πλάνο αντικατάστασης των γευμάτων του  από ζωικά σε φυτικά, σε ποσοστό 50% μέσα στην επόμενη τριετία.

Φτιαγμένα από πρωτεΐνη ρυζιού, κρεμμύδι, μήλο, αλάτι, πιπέρι και καπνιστό μπαχαρικό, τα χοτ ντογκ λέγεται ότι έχουν μια «χαρακτηριστική γεύση λουκάνικου». Διαθέτουν επίσης ένα περίβλημα, το οποίο παρέχει την ίδια αισθητηριακή εμπειρία με τη συμβατική έκδοση.

Η νέα επιλογή περιγράφεται ως μια σύγχρονη «εξέλιξη» του αυθεντικού χοτ-ντογκ με βάση τα ζώα, το οποίο προσφέρεται για πάνω από 40 χρόνια.

Η Helene von Reis, υπεύθυνη τροφίμων στο IKEA της Σουηδίας δήλωσε: «Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στη διαδικασία ανάπτυξης για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας. Με υπέροχη γεύση, υφή και ένα στιγμιότυπο όταν το δαγκώνετε, το φυτικό χοτ ντογκ είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση σε ένα παραδοσιακό εμβληματικό χοτ ντογκ». Η ΙΚΕΑ προσφέρει ήδη μια μεγάλη γκάμα επιλογών φυτικής προέλευσης, όπως κεφτεδάκια και παγωτό μαλακό σερβιρίσματος. 

Το νέο χοτ ντογκ φυτικής προέλευσης θα κυκλοφορήσει τοπικά στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι, σε προσιτή τιμή για να ενθαρρύνει περισσότερους καταναλωτές να επιλέξουν τη βιώσιμη επιλογή.

Πληροφορίες από vegonomist

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο