Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα CEO για το “Miyoko’s Creamery”

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΝέα CEO για το "Miyoko's Creamery"
spot_img

Πρώην στέλεχος της Coca-Cola

   Τα ηνία της εταιρίας φυτικών γαλακτοκομικών, Miyoko’s Creamery, αναλαμβάνει η επεί δεκαετίας στέλεχος της Coca-Cola, Stuart Kronauge, με το διορισμό της ως CEO. Η είδηση ήρθε λίγους μήνες μετά τη δικαστική διαμάχη της εταιρίας φυτικών τυριών με την ιδρυτή της, για κλοπή ιδιωτικών συνταγών μετά την αποχώρηση της.

Μετά την απομάκρυνση της Schinner και μέχρι την εύρεση νέου CEO, είχε διοριστει προσωρινά στο τιμόνι της εταιρίας, ο John Blair, ο οποίος πρωηγουμένως είχε υπηρετήσει σε κορυφαίους οικονομικούς ρόλους την Rebbl και την Plum Organics.    

   Η νέα Διευθύνων Σύμβουλος είχε εργαστεί μεταξύ άλλων ως Διευθύνων Σύμβουλος της The Juice Plus+, μιας εταιρείας διατροφής και στην Beyond Meat ως επικεφαλής μάρκετινγκ. Η ιδια φαίνεται να ασπάζεται και τις ιδέες της Miyoko’s Creamery καθώς είναι χορτοφάγος και πελάτης της εταιρίας για χρόνια.

«Το πάθος της για τη βιομηχανία και οι επιχειρησιακές δεξιότητές της, σε συνδυασμό με την προσέγγιση που βασίζεται στην αποστολή, επιτρέπει τη μεγάλη δυναμική και την ανάπτυξη της επωνυμίας σε μια κατηγορία που συνεχίζει να γιορτάζει την καινοτομία και τους νέους διαταράκτες», δήλωσε ο James Joaquin, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Miyoko’s Creamery, στο ραντεβού.

Η εταιρεία είναι «ενθουσιασμένη που καλωσορίζει τον Stuart στην ομάδα της Miyoko και είναι σίγουρη για τις ικανότητές της να οδηγήσει τη μάρκα στο επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο της», δήλωσε ο Joaquin.

https://www.fooddive.com/news/miyokos-creamery-appoints-former-coca-cola-executive-next-ceo/689618/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο