Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
24.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H Nestlé η πιο “πολύτιμη” μάρκα τροφίμων- Αύξηση στα 20,5 δις η αξία της

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαH Nestlé η πιο "πολύτιμη" μάρκα τροφίμων- Αύξηση στα 20,5 δις η αξία της
spot_img

Η απόδοση της Nestlé οφείλεται στην ανταπόκρισή της στις καταναλωτικές τάσεις, στην καινοτομία και το λανσάρισμα νέων προϊόντων.

Τα σκήπτρα της βιομηχανίας τροφίμων φέρεται να κρατά η Nestlé, αφού αναδείχθηκε η πιο πολύτιμη μάρκα τροφίμων στον κόσμο, με 8% αύξηση σε αξία στα 20,52 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την εταιρεία συμβούλων αξιολόγησης επωνυμίας Brand Finance, με τίτλο Brand Finance Food 100 2023.

Σύμφωνα με την κατάταξη, η οποία αποκαλύπτει τις πιο πολύτιμες μάρκες τροφίμων σε όλους τους τομείς και χώρες, η απόδοση της ελβετικής μάρκας οφείλεται στην ανταπόκρισή της στις καταναλωτικές τάσεις, στην καινοτομία και το λανσάρισμα νέων προϊόντων.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση, η κινεζική μάρκα γαλακτοκομικών Yili, της οποίας η αξία αυξήθηκε κατά 17% στα 11,36 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η μάρκα σνακ Lay’s κατατάσσεται τρίτη, με την αξία της να αυξάνεται κατά 29% στα 10,17 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στη δεκάδα μια θέση κέρδισαν η Danone (αύξηση της της μάρκας 13,8%), η Tyson (αύξηση της αξίας της μάρκας 20,5%), η Kellogg’s, η Quaker, η Haitian, η Mengniu και η Wrigley (αύξηση της αξίας της μάρκας κατά 11,1%.

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση εδώ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αντιδράσεις στα σχέδια της ΕΕ για μηδενική ανοχή στη Listeria – Ρεκόρ σχολίων στην ανοιχτή διαβούλευση

Η Επιτροπή θέλει να εξασφαλίσει υψηλότερο επίπεδο προστασίας των καταναλωτών έναντι της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα αλλά αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων.

Παγκόσμιος Πανικός για τα τρόφιμα με λογότυπο τον “βάτραχο”

Οι επίσημες αρχές πολλών χωρών αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοινώσεις σχετικά με το λογότυπο βατράχου στα τρόφιμα.

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα