About Cibumσχετικά με εμάς
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CIBUM;
Σε έναν κόσμο όπου η ποιότητα και η ασφάλεια τροφίμων από προσδοκία εξελίχθηκε σε απαίτηση και πλέον αποτελεί προαπαιτούμενο από τους καταναλωτές είναι επιβεβλημένη η ολοκληρωμένη και αντικειμενική ενημέρωση καθώς και επικοινωνία- συνεργασία μεταξύ των food experts.
Το cibum.gr είναι ο ιστότοπος που δημιουργήθηκε και λειτουργεί ως πρωτοβουλία ανθρώπων που αγαπούν την επιστήμη τροφίμων και έχει σκοπό την ενημέρωση, την πρόοδο, την δικτύωση και την συνεργασία ανθρώπων που αγαπούν και θέλουν να προφέρουν στον κλάδο.
Περιλαμβάνει:
Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ
To cibum.gr γεννήθηκε ως ιδέα και έγινε πράξη βασισμένο στην ανάγκη της αδιάλειπτης εγρήγορσης, της συνεχούς ενημέρωσης και της εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των επιστημόνων, των επιχειρηματιών, καθώς και όλων όσων ασχολούνται με το τρόφιμο.
Το cibum.gr δημιουργήθηκε για να είναι μια πλατφόρμα ελεύθερης πρόσβασης, χωρίς περιορισμούς και χωρίς συνδρομές. Δεσμευόμαστε πως θα αποτελεί το πιο έγκυρο κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας (μέσω άρθρων και σχολίων), μεταξύ όλων όσοι έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και θέλουν να συμβάλουν στον διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, την νομοθεσία για το τρόφιμο αλλά και την κοινωνία γενικότερα.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Οραματιζόμαστε το cibum.gr να βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή των γεγονότων που μας αφορούν με στόχο να γίνει το απαραίτητο καθημερινό εργαλείο των αναγνωστών του προκειμένου να επιτύχει σε επιστημονικό, τεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Το όραμά μας είναι το cibum.gr να αποτελεί σημείο αναφοράς για το γίγνεσθαι περί των τροφίμων και διατροφής στην Ελλάδα. Να ενημερωνόμαστε, να επικοινωνούμε, να προοδεύουμε και να μοιραζόμαστε μέσα από τις σελίδες του τη γνώση που διακινείται ελεύθερα.
Η πορεία του να στηρίζεται στην προσφορά και την συνεργασία επαγγελματιών που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Στόχος είναι η αδιάλληπτη παρουσία του cibum στα δρώμενα με τρόπο δημιουργικό και η συνεχής βελτίωσή του. Η συμμετοχή των αναγνωστών στην διαμόρφωση της ύλης και στις επιμέρους λειτουργίες του (αγγελίες, δωρεές, ταυτότητες, κλπ) είναι κορυφαίας σημασίας.
Εξίσου σημαντική είναι η αναγνώριση και η έμπρακτη υποστήριξη από τις επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ελένη Τσαγκά
ΔημοσιογράφοςΕπιμέλεια - Αρχισυνταξία
Επικοινωνία
Νίκος Γδοντέλης
Βιολόγος MSc Food ScienceΔιαχειριστής
Επιστημονικός Υπεύθυνος
Γιώργος Μορφονιός
Γεωπόνος MSc Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμωνΟμάδα σύνταξης
ΑΝΝΑ ΛΕΚΑΤΣΑ
Γεωπόνος ΓΠΑ, Επιστήμη & Τεχνολογία ΤροφίμωνΟμάδα σύνταξης
ΠΕΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ
ΔημοσιογράφοςΟμάδα σύνταξης
ΔΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος τμ. Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ ΙρλανδίαΤακτικός Αρθρογράφος
Λένα Βουκουβάλα
Γραμματειακή ΥποστήριξηAssistant Administrator
Λένα Βασιλακοπούλου
Διοίκηση ΕπιχειρήσεωνΤαυτότητες - Υποστήριξη
Ομάδα Σύνταξης