Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

foodstandard: 4 θέσεις εργασίας για Γεωπόνους

ΑρχικήΑγορά Εργασίαςfoodstandard: 4 θέσεις εργασίας για Γεωπόνους
spot_img

Η foodstandard είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών με εξειδίκευση στον αγροδιατροφικό τομέα.

Η εταιρεία foodstandard στα πλαίσια της επέκτασης των δραστηριοτήτων της, ζητάει 4 (τέσσερεις) νέους συνεργάτες-γεωπόνους για την στελέχωση των υποκαταστημάτων της με έμφαση στις περιφέρειες όπου δραστηριοποιείται: Δυτική Ελλάδα, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και Πελοπόννησο.

Η foodstandard είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών με εξειδίκευση στον αγροδιατροφικό τομέα.

Συνεργάζεται με τους εταίρους της, στην αγροδιατροφική αλυσίδα με το σκεπτικό “από το χωράφι στο πιρούνι”, με πελατοκεντρική θεώρηση από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.

Παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης, στρατηγικής, υλοποιεί έργα εφαρμογής συστημάτων ασφάλειας τροφίμων, ιχνηλασιμότητας, ποιότητας και περιβαλλοντικά φιλικής παραγωγής, αναπτύσσει ψηφιακές εφαρμογές, υλοποιεί και εξελίσσει τεχνικές μελέτες επενδυτικών προγραμμάτων, αναπτύσσει business και marketing plans και υλοποιεί προγράμματα προώθησης, branding και επικοινωνίας.

Οι μελλοντικοί συνεργάτες μας προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των έργων συνεισφέροντας στις γνώσεις τους, ενώ παράλληλα εμπλουτίζουν την εμπειρία τους αξιοποιώντας τα προσόντα τους σαν μέλη μιας εξειδικευμένης ομάδας έργου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ικανότητα ιεράρχησης προτεραιοτήτων, οργανωτικότητα, αποτελεσματικότητα, διαχείριση χρόνου και ευελιξία μετακινήσεων εκτός έδρας. Τυχόν προϋπηρεσία και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών θα εκτιμηθούν, ενώ η αμοιβή θα είναι ανάλογη προσόντων.

Εξαιρετική γνώση αγγλικών και της σουίτας Microsoft 365, η κατοχή διπλώματος οδήγησης είναι απαραίτητη ενώ η εγγραφή στο μητρώο των γεωργικών συμβούλων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ θεωρείται προσόν.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο