Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
28.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κoskinidis packaging: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων/Μηχανικό Παραγωγής

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΚoskinidis packaging: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων/Μηχανικό Παραγωγής
spot_img

Για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου.

Η βιομηχανία Στ. Κοσκινίδης packaging ΑΒΕΕ ζητά να προσλάβει στέλεχος βάρδιας για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου.

Κύρια καθήκοντα:
Έλεγχος διαδικασιών παραγωγής, πρώτων και βοηθητικών υλών και τελικών προϊόντων

Συνεχής έλεγχος, ώστε να διασφαλίσει την τήρηση των διαδικασιών και ποιοτικών κριτηρίων σε όλα τα στάδια της παραγωγής

Καταγραφή όλων των κρίσιμων σημείων ελέγχου της παραγωγής βάσει των πιστοποιήσεων της εταιρείας

Καθημερινή εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ποιότητας και διαδικασιών

Έλεγχος και καταγραφή προδιαγραφών

Έλεγχος και συντονισμός ευταξίας και καθαριότητας εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τους εργοδηγούς.

Απαραίτητα Προσόντα :
Πτυχίο Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά προτίμηση Τεχνολόγου Τροφίμων/Μηχανικού Παραγωγής

Επιθυμητή προϋπηρεσία 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση, ιδανικά στο πεδίο εκτυπώσεων-συσκευασίας.

Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων MS Office

Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Συνεργασία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός, συνέπεια και αποτελεσματικότητα

Θέσπιση στόχων και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων

Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεται

Παρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη.

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα