Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα θέση εργασίας: Quality Control Associate στα Goody’s/Everest

ΑρχικήΝέαΝέα θέση εργασίας: Quality Control Associate στα Goody's/Everest
spot_img

Ο Όμιλος Εστίασης Goody’s | Everest, με έδρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος,

ενδιαφέρεται να προσλάβει Quality Control Associate.

Αρμοδιότητες θέσης:

  • Υπεύθυνος για την εφαρμογή και την επίβλεψη των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων στον Όμιλο.
  • Παρακολουθεί, ελέγχει, καταγράφει και επιβεβαιώνει τις προδιαγραφές των τελικών προϊόντων, τις διαδικασίες και τα σχετικά αρχεία των εφαρμοζόμενων συστημάτων.
  • Διεξάγει επιθεωρήσεις

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ (Χημικός, Γεωπόνος, Τεχνολόγος Τροφίμων)
  • Εμπειρία 3 – 4  έτη σε αντίστοιχη θέση κυρίως σε βιομηχανία τροφίμων
  • Άριστη γνώση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO90001)
    • Άριστη γνώση χειρισμού MS Office
    • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας
    • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες
    • Μεθοδικότητα και οργανωτικότητα
    • Ικανότητα τήρησης χρονοδιαγραμμάτων
    • Ευχέρεια μετακινήσεων/ταξιδιών εντός Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο