Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
24.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Διευθυντή Τμήματος Ποιότητας

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΡΟΔΟΥΛΑ: Θέση εργασίας για Διευθυντή Τμήματος Ποιότητας
spot_img

Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης, με αντικείμενο σπουδών σχετικό με την ασφάλεια τροφίμων.

Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του food service και με αυξανόμενη παρουσία στο χώρο των retail προϊόντων στα supermarket σε Ελλάδα και Εξωτερικό, αναζητεί να προσλάβει:

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ( QA & QC )

Η θέση έχει στην ευθύνη της, την διοίκηση του τμήματος ποιότητας, με σκοπό την παραγωγή σταθερά ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων.

Οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν:


Ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή των διαδικασιών ελέγχου ποιότητας

Τήρηση των κανόνων ορθής βιομηχανικής πρακτικής

Ανάπτυξη, σχεδιασμός, εφαρμογή, επισκόπηση και επιθεωρήσεις για τα πιστοποιημένα συστήματα ISO 9001, ISO 22000, IFS, BRC, FDA, HALAL

Συμμετοχή στην βελτιστοποίηση των διεργασιών της παραγωγής

Επιτήρηση και επαλήθευση των προδιαγραφών παραγωγής

Διενέργεια εσωτερικών επιθεωρήσεων

Επίβλεψη και διαχείριση του προσωπικού του τμήματος ποιότητας

Παρακολούθηση των εξελίξεων της σχετικής Ελληνικής και Διεθνούς νομοθεσίας

Επικοινωνία με τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς ελέγχου

Απαραίτητα προσόντα

Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης, με αντικείμενο σπουδών σχετικό με την ασφάλεια τροφίμων

Απαραίτητη προϋπηρεσία 10 ετών στη βιομηχανία τροφίμων και τουλάχιστον 3ετή εμπειρία στο χώρο της αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής

Αποδεδειγμένη εμπειρία σε συστήματα διαχείρισης ποιότητας

Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και συστημάτων ERP

Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες

Προσανατολισμό στην λεπτομέρεια και την επίτευξη των στόχων

Τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων

Παροχές

Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο παροχών σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας υψηλών απαιτήσεων.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Παρειδωλία: Βλέπετε κι εσείς πρόσωπα στον καφέ ή στο καμένο τοστ; Δεν είστε οι μόνοι!

Πως το φαινόμενο της παρειδωλίας, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας.

ΕΕ – Πρόσθετα: Εγκρίθηκε το ξίδι ως ρυθμιστής οξύτητας – Και το όνομα αυτού Ε 267

Για πρώτη φορά το ξίδι στον ενωσιακό κατάλογο προσθέτων τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα