Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων στην “Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Ολύμπου”

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων στην "Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Ολύμπου"
spot_img

Η «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Ολύμπου Α.Β.Ε.Ε.» διαθέτοντας ένα πλήρως καθετοποιημένο σύστημα παραγωγής, επιτυγχάνει τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Η εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΒΕΕ επιθυμεί να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Αναγνωρισμένο πτυχίο τεχνολόγου τροφίμων ΑΕΙ/ΤΕΙ
  • Προϋπηρεσία 3 έως 5 έτη σε ανάλογα καθήκοντα
  • Καλή γνώση της ισχύουσας νομοθεσίας για την παραγωγή τροφίμων και την πιστοποίηση σε ISO 22000, BRC και IFS.
  • Ικανότητα αποτελεσματικής χρήσης Η/Υ και σχετικού προγράμματος λογισμικού.
  • Οργανωτικές ικανότητες
  • Ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας με την ομάδα παραγωγής
  • Δυνατότητα αυτόνομης μετακίνησης στο χώρο εργασίας
  • Επαγγελματισμός και εργατικότητα.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφάλισης
  • Πλήρης απασχόλησης
  • Συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση
  • Φιλικό περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο