Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται αναλυτής ποιοτικού ελέγχου για αλευροβιομηχανία

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΖητείται αναλυτής ποιοτικού ελέγχου για αλευροβιομηχανία
spot_img

Απόφοιτος ΑΕΙ/TEI Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή παρόμοιας κατεύθυνσης.

H Adecco για λογαριασμό πελάτη της, γνωστής αλευροβιομηχανίας, αναζητά ένα (1) άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης:

Αναλυτής Ποιοτικού Ελέγχου
(Περιοχή Κόρινθος)

Περιγραφή Θέσης
• Διενέργεια ελέγχων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας για την τήρηση των προϊοντικών προδιαγραφών και τον έλεγχο των διεργασιών
• Διενέργεια εργαστηριακών ελέγχων, δοκιμών τροφίμων και εφαρμογή εργαστηριακών μεθόδων
• Διασφάλιση της αποδοτικής λειτουργίας των εργαστηρίων και των διαδικασιών πιστοποίησης
• Συμμετοχή στη συνεχή βελτίωση της παραγωγής προϊόντων με στόχο την επίτευξη καλύτερων ποιοτικών αποτελεσμάτων
• Εσωτερικές επιθεωρήσεις-προτάσεις βελτίωσης και σύνταξη αναφορών
• Επικοινωνία με καταναλωτές, πελάτες, προμηθευτές και Υπηρεσίες/ Οργανισμούς
• Παρακολούθηση και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας
• Διεκπεραίωση και αρχειοθέτηση εγγράφων

Απαραίτητα Προσόντα

Προφίλ Υποψηφίου
Απόφοιτος ΑΕΙ/TEI Χημικού Μηχανικού ή Τεχνολογίας Τροφίμων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή παρόμοιας κατεύθυνσης
• Επιθυμητή προϋπηρεσία δύο (2) έτη σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία, ιδανικά τροφίμων
• Επιθυμητή η γνώση σχεδιασμού και εφαρμογής διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και εφαρμογών ISO, HACCP και άλλων συστημάτων
• Επιθυμητή η ερευνητική εμπειρία στα τρόφιμα
• Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
• Πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
• Ομαδικό πνεύμα εργασίας και επαγγελματισμός
• Προσήλωση στην επίτευξη στόχων και αποτελεσματικότητα

Παροχές

Παροχές Εταιρείας
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
• Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Για περισσότερα πατηστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο