Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται αναλυτής ποιοτικού ελέγχου για αλευροβιομηχανία

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΖητείται αναλυτής ποιοτικού ελέγχου για αλευροβιομηχανία
spot_img

Απόφοιτος ΑΕΙ/TEI Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή παρόμοιας κατεύθυνσης.

H Adecco για λογαριασμό πελάτη της, γνωστής αλευροβιομηχανίας, αναζητά ένα (1) άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης:

Αναλυτής Ποιοτικού Ελέγχου
(Περιοχή Κόρινθος)

Περιγραφή Θέσης
• Διενέργεια ελέγχων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας για την τήρηση των προϊοντικών προδιαγραφών και τον έλεγχο των διεργασιών
• Διενέργεια εργαστηριακών ελέγχων, δοκιμών τροφίμων και εφαρμογή εργαστηριακών μεθόδων
• Διασφάλιση της αποδοτικής λειτουργίας των εργαστηρίων και των διαδικασιών πιστοποίησης
• Συμμετοχή στη συνεχή βελτίωση της παραγωγής προϊόντων με στόχο την επίτευξη καλύτερων ποιοτικών αποτελεσμάτων
• Εσωτερικές επιθεωρήσεις-προτάσεις βελτίωσης και σύνταξη αναφορών
• Επικοινωνία με καταναλωτές, πελάτες, προμηθευτές και Υπηρεσίες/ Οργανισμούς
• Παρακολούθηση και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας
• Διεκπεραίωση και αρχειοθέτηση εγγράφων

Απαραίτητα Προσόντα

Προφίλ Υποψηφίου
Απόφοιτος ΑΕΙ/TEI Χημικού Μηχανικού ή Τεχνολογίας Τροφίμων ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή παρόμοιας κατεύθυνσης
• Επιθυμητή προϋπηρεσία δύο (2) έτη σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία, ιδανικά τροφίμων
• Επιθυμητή η γνώση σχεδιασμού και εφαρμογής διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και εφαρμογών ISO, HACCP και άλλων συστημάτων
• Επιθυμητή η ερευνητική εμπειρία στα τρόφιμα
• Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
• Πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office
• Ομαδικό πνεύμα εργασίας και επαγγελματισμός
• Προσήλωση στην επίτευξη στόχων και αποτελεσματικότητα

Παροχές

Παροχές Εταιρείας
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
• Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Για περισσότερα πατηστε ΕΔΩ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης σχετικά με την επιβίωση του SARS-COV-2 σε τρόφιμα

Γιατί ο ιός επιβιώνει σε ζαμπόν και τυρί τσένταρ και όχι σε μήλα ελιές και σφολιάτες.

Διοξείδιο του τιτανίου: Η ΕΕ και ο ΕΦΕΤ ξεκαθάρισαν στο cibum τι ισχύει μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου

Τι έχουν να πουν εκπρόσωποι της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και εκπρόσωπος της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα σύγχυση που επέφερε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να αναιρέσει την κατάταξη του διοξειδίου του τιτανίου ως καρκινογόνου ουσίας;

Βιομηχανία τροφίμων: Ανεπαρκείς οι πρακτικές διαχείρισης νερού σύμφωνα με έκθεση

Οι περισσότερες εταιρείες τροφίμων έχουν αδύναμες ή καθόλου πρακτικές διαχείρισης νερού, σύμφωνα με έκθεση της Morningstar.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα