Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Γεωπόνος για τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής Καλλιεργειών

ΑρχικήΝέαΖητείται Γεωπόνος για τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής Καλλιεργειών
spot_img

Η εταιρεία Άρωμα Φρέσκα Μυρωδικά, μια εταιρία με δυναμική ανάπτυξη στον κλάδο των τροφίμων επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της με νέους ανθρώπους, φιλόδοξους και με όρεξη για μάθηση & προσωπική εξέλιξη.

Στα πλαίσια αυτά αναζητεί Γεωπόνο προκειμένου να αναλάβει την διεύθυνση, οργάνωση και επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας και των καλλιεργειών κηπευτικών υπαίθρου στην περιοχή της Βόρειας Αττικής – Αυλώνα.

Περιγραφή

  • Σχεδιασμός και επίβλεψη καλλιεργητικών προγραμμάτων (φυτοπροστασία, λιπάνσεις, reporting, budgeting)
  • Αρμόδιος Συνταγογράφησης ΦΠΠ
  • Υπεύθυνος συστημάτων διασφάλισης ποιότητας & ορθής γεωργικής πρακτικής
  • Εκπαίδευση & Διοίκηση εργατικού προσωπικού
  • Διαχείριση προμηθευτών/παραγωγών

Προσόντα

  • Πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ
  • Απαραίτητη η καλλιεργητική εμπειρία στην παραγωγή κηπευτικών
  • Διοικητικές ικανότητες
  • Αγάπη για την ύπαιθρο
  • Γνώση MS Office suite
  • Γνώση Αγγλικών
  • Δίπλωμα Αυτοκινήτου
  • Οργανωτικό χαρακτήρα
  • Μεθοδικότητα & Ευελιξία
  • Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Επιθυμητές γνώσεις

  • Γνώσεις συστημάτων διασφάλισης ποιότητας (globalgap, iso κλπ)
  • Γνώσεις Εργονομίας
  • Εμπειρία στην χρήση ERP

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο