Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Προϊστάμενος Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας

ΑρχικήΝέαΖητείται Προϊστάμενος Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας
spot_img

Η εταιρεία Φάρμα Μητσόπουλος ζητεί τον κατάλληλο υποψήφιο για να στελεχώσει τη θέση του Προϊστάμενου Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας.

Κύριες αρμοδιότητες:

  • Καθημερινή παρακολούθηση / τήρηση συστημάτων ασφάλειας
  • Υποστήριξη στην εναρμόνιση των διαδικασιών ποιότητας της εταιρίας με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας
  • Έλεγχος τήρησης του συστήματος ιχνηλασιμότητας
  • Έλεγχος παραλαβών Β’ υλών
  • Διαχείριση θεμάτων Διασφάλισης Ποιότητας / Ασφάλειας (προδιαγραφές τελικών προϊόντων, ενημέρωση αρχείων, αναθεώρηση διαδικασιών)
  • Ενημέρωση για τις παραλαβές των προϊόντων και έγκαιρος προγραμματισμός των σχετικών εργασιών (δειγματοληπτικός έλεγχος, τήρηση αρχείων παραλαβής, ελέγχου)
  • Ενημέρωση αρχείων χημικών & μικροβιολογικών αναλύσεων
  • Τήρηση αρχείων συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και καθημερινή συμπλήρωση των αρχείων που αφορούν τους ελέγχους
  • Έλεγχος για την ορθή βιομηχανική πρακτική και ορθή πρακτική υγιεινής
  • Συντονισμός επιθεωρήσεων σε συνεργασία με φορέα πιστοποίησης
  • Επαλήθευση των προαπαιτούμενων όπως ορίζονται στο ΣΔΑΤ (έλεγχος καθαριότητας, μυοκτονία-απεντόμωση, διακρίβωση οργάνων)
  • Εκπαίδευση των νέων εργαζομένων στα πρότυπα ποιότητας

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων
  • Εμπειρία τουλάχιστον 4-5 ετών σε ανάλογη θέση σε βιομηχανία τροφίμων
  • Επιθυμητό σχετικό Μεταπτυχιακό πτυχίο 
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ, Συστήματος ERP
  • Άδεια οδήγησης

Δεξιότητες:

  • Επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Συνέπεια & οργανωτικότητα
  • Ομαδικότητα & διαχείριση προσωπικού
  • Προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Γλουταμινικό νάτριο Ε621-MSG: Μύθοι και αλήθειες για το πιο δημοφιλές πρόσθετο τροφίμων

"Ουσία της γεύσης ή "σύνδρομο του κινέζικου εστιατορίου" το πρόσθετο MSG που δίνει γεύση umami στα τρόφιμα έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο αντιπαράθεσης για τις επιπτώσεις του στην ανθρώπινη υγεία - Τι λέει η EFSA

Το 60% των Ευρωπαίων καταναλωτών “γυρνάει την πλάτη” στο συμβατικό κρέας!

Νέα έρευνα αποκάλυψε μεγάλη μείωση στην κατανάλωση κρέατος - Ζήτηση για εναλλακτικές λύσεις στη Δυτική Ευρώπη.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα