ΑρχικήΝέαΔιεθνή18.000 αγελάδες σκοτώθηκαν σε φάρμα στο Τέξας μετά από έκρηξη

18.000 αγελάδες σκοτώθηκαν σε φάρμα στο Τέξας μετά από έκρηξη

1 λεπτά ανάγνωσης

Θεωρείται ότι είναι η πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία των ΗΠΑ που αφορά φάρμα γαλακτοπαραγωγής. 

Περίπου 18.000 αγελάδες σκοτώθηκαν και ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη και πυρκαγιά στη φάρμα γαλακτοπαραγωγής South Fork Dairy Farm στο Τέξας. Όσες αγελάδες κατάφεραν μπορεί να έχουν τραυματιστεί που σημαίνει ότι θα θανατωθούν.

- Advertisement -

Σύμφωνα με το plantbasednews ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φέρεται να είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. 

Η αιτία δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, αλλά οι αναφορές αναφέρουν ότι τα μηχανήματα υπερθερμάνθηκαν και προκάλεσαν έκρηξη μεθανίου. 

- Advertisement -

Θεωρείται ότι είναι η πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία των ΗΠΑ που αφορά φάρμα γαλακτοπαραγωγής. Ξεπέρασε δραματικά το προηγούμενο ρεκόρ, όταν μια πυρκαγιά σε μια φάρμα γαλακτοπαραγωγής στα βόρεια της Νέας Υόρκης σκότωσε 400 αγελάδες το 2020. 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τι πραγματικά προσφέρουν τα συμπληρώματα που υπόσχονται «ενέργεια» – Έλεγχος σε 8 γνωστά συστατικά

Ο έλεγχος δείχνει ότι βιταμίνες, μέταλλα και διεγερτικά δεν αποτελούν απαραίτητα λύση για την επίμονη κόπωση

Ανακοινώθηκε η μάρκα του καφέ που σήμανε συναγερμό σε 15 χώρες – Στο νοσοκομείο καταναλωτής – Η μάρκα πωλείται και στην Ελλάδα (φωτογραφία)

Εμετός, διάρροια και νοσηλεία στην επίσημη αναφορά – Τι απαντά η εταιρεία για την επίμαχη παρτίδα.

Ποιο ψάρι του Σαρωνικού συνδέθηκε με υψηλότερη έκθεση σε τοξικό υδράργυρο – Ανάλυση σε 179 ψάρια

Σήμερα δημοσιεύτηκε νέα μελέτη για τον υδράργυρο σε ψάρια του Σαρωνικού και τον πιθανό κίνδυνο για την υγεία.