Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

34 Ελληνικές συμμετοχές στη Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD & LIFE 2022 B2C στο Μόναχο

ΑρχικήΝέα34 Ελληνικές συμμετοχές στη Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD & LIFE 2022 B2C στο Μόναχο
spot_img

Στο ελληνικό περίπτερο θα λάβουν μέρος η Περιφέρεια Αττικής με 7 τοπικούς παραγωγούς, η Περιφέρεια Ηπείρου με 18 τοπικούς παραγωγούς και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα με 8 τοπικούς παραγωγούς.

Με 34 συμμετοχές θα έχει παρουσία το ελληνικό ομαδικό περίπτερο στην Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2022, που ξεκινά σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Μόναχο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμού του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πρόκειται για την 7η ελληνική ομαδική συμμετοχή, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο θα λάβουν μέρος η Περιφέρεια Αττικής με 7 τοπικούς παραγωγούς, η Περιφέρεια Ηπείρου με 18 τοπικούς παραγωγούς και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα με 8 τοπικούς παραγωγούς.

Οι 34 ελληνικές επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έκθεση B2C στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στη Βαυαρία και στη Νότια Γερμανία, με απευθείας πωλήσεις στον τελικό καταναλωτή, FOOD & LIFE, διακινούν τα εξής προϊόντα: Τυριά και τυροκομικά προϊόντα, μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα, λουκάνικα και καπνιστά κρέατα, καπνιστή πέστροφα, προϊόντα από γάλα γαϊδούρας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και προϊόντα ελιάς, αρωματικά φυτά και βότανα, τσάϊ, σάλτσες, τσάτνεϊ, αλείμματα, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, βιολογικά προϊόντα, οίνος, μπίρα, ούζο, τσίπουρο, λικέρ, αποστάγματα, ποτά, μη αλκοολούχα ποτά με τζίντζερ, χυμός από ρόδι, χυμοί φρούτων, κελυφωτά φιστίκια, φυτικά καλλυντικά και σαπούνια κ.ά.

Παράλληλα με την επίσημη ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν -σε συνεργασία με την Ελληνοβαυαρική Kοινότητα- Β2Β συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και Γερμανών εμπορικών αντιπροσώπων, εισαγωγέων, ντελικατέσεν, εστιατορίων και επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων, με σκοπό τη σύναψη επωφελών εμπορικών συνεργασιών.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο